Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahyi flört házasként szerintetek belefér?
Van egy férfi kollégám, akit amióta ismerek, tartja a 3 lépés távolságot mindenkivel. Jó csapattag, de neki a munkahely munkahely, elég tartózkodó alapvetően. Nős, családos, ez a kisugárzásán is abszolút érződik, hogy nem a kikacsintgatós típus, hanem neki ez a családapa a főszerep. Amin meglepődtem, hogy irányomba mostanában megváltozott. Minden (olyakor béna) viccemen nevet, nagyon kedves és közvetlen lett velem, néha odajön beszélgetni, egyszer-egyszer kétértelmű megjegyzéseket tesz vagy finoman flörtöl, ami totál meglepett. Ha meglát, egyből felkapja a fejét és próbál valami kontaktot tetemteni.
Igazából mostanra ez oda-visszamegy, de alapvetően csak finoman, semmi durva nyomulás vagy túl egyértelmű jelek. Nyilván sem ő, sem én nem akarok ebbe többet gondolni, vagy továbbvinni komolyabb irányba.
Csak elgondolkoztam, hogy vajon az ilyen jellegű flört a legtöbb embernek belefér-e? Mármint ha tudnád, hogy a férjed/feleseged a munkahelyen "crushol" egy másik nőt/férfit (tehát az átlagnál jobban tetszik neki valaki, vonzódik hozzá) az zavarna-e téged?
Engem személy szerint nem, amíg ez a munkahelyen marad, nem történik testi kapcsolat, és magánéletbe sem viszik ki (tehát nem chatelnek, találkozgatnak stb). Épp ezért rosszul sem érzem magam miatta. Érdekel, hogy mi erről mások véleménye :)
Szerintem a kérdező nem bánná, ha "félremenne a sztori".
Azt tudjuk, hogy férje nincs, de vélhetően pasija sem.
Ez a legrosszabb fajta. Ártatlannak mutatja magát ("crush", vagy mi a lfasz), de valójában egy kígyó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!