Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Munkahyi flört házasként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahyi flört házasként szerintetek belefér?

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám, akit amióta ismerek, tartja a 3 lépés távolságot mindenkivel. Jó csapattag, de neki a munkahely munkahely, elég tartózkodó alapvetően. Nős, családos, ez a kisugárzásán is abszolút érződik, hogy nem a kikacsintgatós típus, hanem neki ez a családapa a főszerep. Amin meglepődtem, hogy irányomba mostanában megváltozott. Minden (olyakor béna) viccemen nevet, nagyon kedves és közvetlen lett velem, néha odajön beszélgetni, egyszer-egyszer kétértelmű megjegyzéseket tesz vagy finoman flörtöl, ami totál meglepett. Ha meglát, egyből felkapja a fejét és próbál valami kontaktot tetemteni.

Igazából mostanra ez oda-visszamegy, de alapvetően csak finoman, semmi durva nyomulás vagy túl egyértelmű jelek. Nyilván sem ő, sem én nem akarok ebbe többet gondolni, vagy továbbvinni komolyabb irányba.

Csak elgondolkoztam, hogy vajon az ilyen jellegű flört a legtöbb embernek belefér-e? Mármint ha tudnád, hogy a férjed/feleseged a munkahelyen "crushol" egy másik nőt/férfit (tehát az átlagnál jobban tetszik neki valaki, vonzódik hozzá) az zavarna-e téged?

Engem személy szerint nem, amíg ez a munkahelyen marad, nem történik testi kapcsolat, és magánéletbe sem viszik ki (tehát nem chatelnek, találkozgatnak stb). Épp ezért rosszul sem érzem magam miatta. Érdekel, hogy mi erről mások véleménye :)

2021. júl. 14. 22:32
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
#7-es szerintem jól összefoglaltad. Én nem veszem ezt túl komolyan, igazából örülök h a munkahelyi flowban valamilyen szinten pozitív hatással vagyok rá, mert kicsit stresszes típus, és ha kicsit beszélgetünk meg poénkodunk, utána kevésbé van befeszülve. De nagyjából ennyi, én ebbe nem képzelek többet, mert mint írtad, szerintem neki ez "nem arról szól".
2021. júl. 14. 22:56
 12/39 anonim ***** válasza:
54%
11-es Vicceske vagy. Tehát semmi nincs köztetek, de ő biztos többet akar. Nem lehet, hogy csak ezt szeretnéd? Ha meg tényleg így van, akkor állítsd le magad, mielőtt olyan helyzetbe kerülsz, amire nagyon nem vagy felkészülve!
2021. júl. 14. 23:01
 13/39 A kérdező kommentje:

Hogy mit szeretnék? :)

Alapvetően meglep, hogy mennyire szélsőséges reakciókat írtok. Ha többet szeretnék, akkor úgy igazából rástartolnék. Én nem akarom a másét elvenni. Ha ő effektíve rám nyolmulna, abban a pillanatban tennék három lépést hátra. Egy kis flört szerintem nagyon messze van a megcsalástól. Ha foglalt a szíved, az nem azt jelenti, hogy soha többé nem talàlkozol olyannal, aki iránt érzel némi vonzalmat. Még mindig jobb így kiventillálni, mintha effektíve frusztrált lennél miatta, vagy túl komolyan vennéd.

2021. júl. 14. 23:11
 14/39 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan olyan férfi vagyok, mint amit a kérdésben írtál. Nős, apuka, aki a munkahelyére dolgozni jár, nem haverkodni, vagy udvarolni. Sok kolleganőm van, akikkel nem keresem a kontaktot, de ha összefutunk és beszélünk akkor kedves vagyok, egy két finom bók is belefér. Aztán ennyi. Nincs ezzel gond szerintem.
2021. júl. 15. 05:41
 15/39 anonim ***** válasza:
35%
Szegény, szegény feleségek...
2021. júl. 15. 06:00
 16/39 anonim ***** válasza:
35%
Nem érdemes kockáztatni.
2021. júl. 15. 06:27
 17/39 anonim ***** válasza:
70%

Ezt a flörtölés kifejezést szerintem nők találták ki. A férfiaknál ilyen nincs, ezzel a viselkedéssel, amit ti nők flörtölésnek neveztek, azt akarja kifejezni, hogy szúrna. Arra kíváncsi, hogy mit reagálsz, hogy benne lennél-e? Ezeket a jeleket várják a férfiak. Ha látják, hogy kinyílt a kapu, onnantól jönnek az sms-ek, messengerek. Gondolom, az elhízott 40-es munkatársnőddel nem "flörtöl", max egy-két jófejkedés fér bele...

Hogy vannak gyerekei, és boldog házasságban él? Valószínű, úgy gondolja, vagy annyira megbízható, hogy nem derülne ki egy-egy pásztoróra, ha célba érne a "flört". Még az is lehet, hogy inkább kilépne a "boldog" házasságából miattad. Ki tudja, a férfi lélek kusza és kiismerhetetlen.:D

2021. júl. 15. 07:17
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

17-es,ezt így nem lehet általánosan kijelenteni. Én pl soha nem lépek át egy határt, ha kinyílna a kapu sem lépnék be rajta, mint ahogy nem is léptem. Eddig ezen a munkahelyemen 2 nő mondta meg kerekperec, hogy dugni szeretne velem, udvariasan elhárítottam. Azt nem mondom, hogy nem játszottam el a gondolattal, mert vannak itt is bőven szép nők, de valóban megtartom a 3 lépést. Régebben volt itt egy szexuális zaklatási ügy, a férfit két barinő megvádolta. Ha igaz volt, ha nem, az emberkét kirúgták. Erre is figyelni kell, mert van ilyen.

14#

2021. júl. 15. 09:18
 19/39 anonim ***** válasza:
75%
Úgy látszik, neked belefér, mit érdekel téged, hogy másnak belefér - e. Akinek nem, az úgyse áll le veled,, flörtölgetni". Nekem nem fér bele, így ha megtudnám, hogy a férjemet egy kolléganője fűzi, szólnék a férjének, aztán nézgelődhetne.
2021. júl. 15. 11:46
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem fér bele, mivel az az álláspontom, hogy az ördög nem alszik.

Minden munkahelyi kapcsolat, megcsalás egy kis ártatlan flörtnek indul. induláskor, korai stádiumban még meg lehet akadályozni azt, hogy kifejlődjön belőle egy megcsalásos kapcsolat, ami nekem nem fér bele, mert hűséges AKAROK lenni a feleségemhez, aki a gyerekeim anyja.

Csak egy példa: van egy kifejezetten csinos, szingli kolleganőm, akivel együtt szoktunk ebédelni a munkahelyi kantinban. Általába társasággal, de többször volt már, hogy kettesben. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon sokmindenben passzolnánk, élvezzük egymás humorát, nevetünk egymás viccein. Megtudtam, hogy kb 300m-re lakunk egymástól, ő busszal szokott menni, én autóval. Gondolkoztam rajta, hogy felajánljam-e hogy elviszem, de aztán inkább nem. Mert az már nem biztos, hogy munkahelyi kapcsolat szintjén maradna, hogy kettesben vagyunk a munkahelyen kívül. Az ördög nem alszik.

2021. júl. 15. 13:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!