Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes új életet kezdeni?
Belefáradtam a házasságomba.48/nő vagyok,gyerekünk közös nincs.
Unom az életünket,unom a férjemet,nem találok a közös életünkben már örömöt.Belefáradtam az alkalmazkodásokba,szeretnék jobban azt csinálni amit én akarok.
De ha elválnék az egyedülléttől is félek annyiban,mi lesz ha beteg leszek,ki segít,hogyan leszek meg anyagilag.
Eljátszom a gondolattal hogy másik férfi mellett boldogabb lennék,persze ebben nem vagyok biztos.Főleg ha ott is annyi mindenben alkalmazkodni kellene,és például a szexet is gyakrabban szeretné mint ahogy jelenleg is ez van.
Lépjek szerintetek vagy maradjak?
Tehát duzzog, mint egy gyerek és büntet, mert nem az van, amit ő akar. Szuper.
Amúgy vannak gyerekeid, akik egy betegség esetén segítenének?
Én teljesen megértem a férjed. Ugyanezt érzem néha, hogy még ennyire se jó az asszony.
Szerintem teljesen jogos hogy így áll hozzád, ha te is így állsz hozzá.
Ő testi intimitást szeretne, te lelki intimitást. Neki erre van nagyobb igénye, neked meg arra.
Mégis milyen jogon várod el, hogy ő megadja neked amire szükséged van, ha te leszarod az ő igényeit ilyen érvvel hogy neked ne legyen kötelező semmi?
Már bocs, de nem a férjeden megy el a házasságod, hanem rajtad ugyanúgy.
Egyszerűen megoldható lenne, ha kötnétek egy ilyen kompromisszumot, hogy megadjátok amire a másiknak szüksége van egy kapcsolatban. Nem azért mert akarod, hanem mert neki adni akarsz.
Én azt látom, hogy nagyon belekényelmesedtél és nagyon könnyen mondod már a nemet. Ne lepődj meg, ha visszakapod ugyanazt az elutasítást csak érzelmileg.
#26 Szerintem igen. Ezzel a megoldással max. annyit ér el, hogy 1. a másiknak egyre kevesebb kedve lesz szexelni 2. megromlik a házasság.
Pontosan nulla empátiára utal, ha a másikat érzelmileg zsarolod, hogy feküdjön le veled.
26: Nem, nem az az elvárás, hogy örüljön az elutasításnak, hanem, hogy legyen egy kicsit megértő, ha pl a nő fáradt (miután mindent ő csinál otthon), vagy nincs kedve szexelni.
Amúgy én vágnám ki azt a pasit, mint macskát sz@rni, aki azt merné mondani rám, hogy még erre sem vagyok jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!