Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes egy ilyen kapcsolatban maradni, vagy inkabb lepjek
es probaljak meg uj eletet kezdeni a fiammal?
Figyelt kérdés
10 eve vagyunk egyutt a parommal van egy 3 eves kisfiunk.A kapcsolatunk mar 2 eve nem valami jo,van hogy 1 hetig nem is szolunk egymashoz.Mar mindene ossze tudunk veszni apro dolgokon is.A masik problema az hogy ha a paromnak valami baja van akkor egybol iszik egy honapba 4-5 konyakot veszunk de meg az is keves neki.Azt mondja hogy ha ideges az nyugtatja meg,meg igy tud csak elaludni.Amit en egyaltalan nem ertek.Nem gondolom hogy barmire is az ivas a megoldas.O azt mondja ugyan ugy szeret mint a kapcsolatunk eleje de ez egyaltalan nem igaz.Legalabbis nem erzem.Mindenert engem hibaztat amikor mondom neki hogy a piara is mennyi elmnegy akkor az a valasza hogy o kereste meg az arat.A multkor peldaul eltitkolta hogy van neki felreteve penze,holott en alig jarok valahova penzt csak arra koltk amire muszaly.Egyszer elszolta magat es ugy tudtam meg hogy van felretett penze.Persze rakerdeztem miert titkolta erre az volt a valasz nem titkolta csk nem mondta.Jelenleg kulfoldon elunk es augusztsba megyunk haza 2 hetre.Es nem tudom hogy jojjunk e vissza a kicsivel egyaltalan.Ja es tegnap este azt mondta hogy en nem fogom kikesziteni es az apja sorsara juttatni.(az apukaja 2 eve meghalt) en nem gondolom hogy en vagyok a rossz.Mindent megteszek a gyerekemert,minden nap mire hazaer a parom fott kaja rend stb.Tegnap azon vesztunk ossze hogy a kisfiam nekidobta a vonatot.A parom meg racsapott a gyerek fejere.En meg mondtam neki ne a fejet usse inkabb csapjon kicsit a kezere.de a fejere ne.es egybol felallt beleutott egyet az ajtoba es elment a boltba konyakot venni.tenyleg en vagyok a rossz?erdemes igy tovabb elni?25 eves vagyok o 28
ja es azert meg este megkerdezi hogy akkor ejszaka nem lesz semmi?mondom neki nem.es meg o sertodik meg.nem is ertem hogy varna el ezek utan hogy mintah misem tortent volna szexeljunk......
2014. máj. 28. 12:30
2/16 anonim válasza:
Menekülj, ha tudsz. És ne hagyd, hogy elhitesse veled, hogy te vagy a hibás. Nézd kívülről, te mit tanácsolnál magadnak?
Fiatal vagy még, nem kell, hogy egy ilyen ember mellett éld le az életed. Sajnos tapasztalatból mondom. Amíg lett volna hova mennem, nem mentem, mert hogy "mégiscsak a gyerekem apja, talán tényleg én vagyok a hibás, vannak jó tulajdonságai is" stb. Megbántam. Nagyon. Kérlek ne maradj vele!
2014. máj. 28. 12:35
3/16 anonim válasza:
Egyformán hibásak vagytok! Ahogy mondani szokás, egyik 19, másik 1 híján 20.
Hiába próbálod magadat jó színben feltüntetni, a logikai bukfencek az írásodban lelepleznek.
2014. máj. 28. 12:40
4/16 A kérdező kommentje:
en nem mondtam hogy en nem vagyok hibas.de vannak dolgai amiket mar nem tudok elfogadni.volt mar tobbszor hogy azt mondtam jo itt a vege akkor jott azzal hogy ongyilkos lesz.ezt mondta mar nekem tobbszor is.meg az anyja elott is.
2014. máj. 28. 12:44
5/16 anonim válasza:
Ez egy kiüresedett kapcsolat, amit én már nem folytatnék. Se magamért, se a gyerekért. Neki sem jó, ha ilyen légkörben nő fel. Az se normális, hogy a gyereken vezeti le a feszültségét, meddig fog ez fajulni nála? Túl fiatal vagy még, hogy ezt folytasd.
2014. máj. 28. 12:46
6/16 anonim válasza:
Hol eltek melyik orszagban?A gyerek szuletese utan valtozott meg?Elotte is ivott? Es miert mondja hogy te keszited ki??
2014. máj. 28. 12:57
7/16 anonim válasza:
Én elhagynám. A gyerkőc mentális fejlődését már most veszélyezteti, mi lesz még később.. nem hülye, csak kicsi.
Ha valaki öngyilkos akar lenni, az egyszer szól(de nem szokott) és megteszi. Ez csupán érzelmi zsarolás.
Nem tudja kezelni az indulatait, belerúg az ajtóba? Később mi lesz, ha nem vagy otthon? Majd a gyerekbe?!
Nem, nem érdemes tovább így élni.
2014. máj. 28. 13:01
8/16 A kérdező kommentje:
angliaban elunk.kb a kicsi szuletese elott valtoztak meg a dolgok.kijottunk angliaba hatha itt masabb lesz.azt hittuk az otthoni penztelenseg miatt lettunk ilyenek.de nem.a kicsivel keveset foglalkozik.az is a baja hogy nekem a kicsi az elso.ami szerintem ertheto.minden anyanak a gyermeke az elso.a multko beleolvastam a facebookjaba.az egyik baratjaval kibeszelt.azt mondta a baratjanak hogy nekem minden bajom de ez nem igaz
2014. máj. 28. 13:01
9/16 anonim válasza:
Spinster, te magad vagy a logikai bukfenc.
2014. máj. 28. 13:02
10/16 anonim válasza:
A kérdésre írt válasz: Erdemes egy ilyen kapcsolatban maradni, vagy inkabb lepjek es probaljak meg uj eletet kezdeni a fiammal?
"Spinster, te magad vagy a logikai bukfenc."
Az üzenet szövege: "Spinster, te magad vagy a logikai bukfenc." Szakadj le rólam, mert letiltatlak!
Kattintottam, nem jön tőled több üzi, jaa, és köszönöm! Lehet tiltatni nyugodtan, nem fogom telesírni a párnám :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!