Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdemes egy ilyen kapcsolatban maradni, vagy inkabb lepjek es probaljak meg uj eletet kezdeni a fiammal?
Figyelt kérdés
10 eve vagyunk egyutt a parommal van egy 3 eves kisfiunk.A kapcsolatunk mar 2 eve nem valami jo,van hogy 1 hetig nem is szolunk egymashoz.Mar mindene ossze tudunk veszni apro dolgokon is.A masik problema az hogy ha a paromnak valami baja van akkor egybol iszik egy honapba 4-5 konyakot veszunk de meg az is keves neki.Azt mondja hogy ha ideges az nyugtatja meg,meg igy tud csak elaludni.Amit en egyaltalan nem ertek.Nem gondolom hogy barmire is az ivas a megoldas.O azt mondja ugyan ugy szeret mint a kapcsolatunk eleje de ez egyaltalan nem igaz.Legalabbis nem erzem.Mindenert engem hibaztat amikor mondom neki hogy a piara is mennyi elmnegy akkor az a valasza hogy o kereste meg az arat.A multkor peldaul eltitkolta hogy van neki felreteve penze,holott en alig jarok valahova penzt csak arra koltk amire muszaly.Egyszer elszolta magat es ugy tudtam meg hogy van felretett penze.Persze rakerdeztem miert titkolta erre az volt a valasz nem titkolta csk nem mondta.Jelenleg kulfoldon elunk es augusztsba megyunk haza 2 hetre.Es nem tudom hogy jojjunk e vissza a kicsivel egyaltalan.Ja es tegnap este azt mondta hogy en nem fogom kikesziteni es az apja sorsara juttatni.(az apukaja 2 eve meghalt) en nem gondolom hogy en vagyok a rossz.Mindent megteszek a gyerekemert,minden nap mire hazaer a parom fott kaja rend stb.Tegnap azon vesztunk ossze hogy a kisfiam nekidobta a vonatot.A parom meg racsapott a gyerek fejere.En meg mondtam neki ne a fejet usse inkabb csapjon kicsit a kezere.de a fejere ne.es egybol felallt beleutott egyet az ajtoba es elment a boltba konyakot venni.tenyleg en vagyok a rossz?erdemes igy tovabb elni?25 eves vagyok o 282014. máj. 28. 12:27
11/16 anonim válasza:
Tehát szólsz, hogy ne a gyerek fejét üsse, erre neki inni kell?
Min is gondolkodsz tulajdonképpen?
12/16 A kérdező kommentje:
hat ja.azert ivott.azt mondja amit o csinal nekem semmi nem jo.de szerintem ez egyertelmu hogy nem tetszik ha racsap a gyerek fejere.felek attol hogy egyedul maradok a kicsivel es hogy mi lesz hogy lesz.de persze azt is tudom hogy sokaig ez mar nem mehet tovabb.csak nem akartam hogy a kisfiam apa nelkul nojon fel.de lehet jobb lenne ketten mint igy harman....
2014. máj. 28. 13:26
13/16 A kérdező kommentje:
ha szetmennenk akkor lenne hol lakjak a kicsivel mert a szuleimhez mehetnenk,nagy kertes hazuk van
2014. máj. 28. 13:31
14/16 A kérdező kommentje:
az elobb hivott es bocsanatot kert es mondta hogy soha tobbe nem nyul a gyerekhez
2014. máj. 28. 14:17
15/16 anonim válasza:
Aha, persze. Mert fél, hogy elhagyod. Aztán a következő alkalommal újra ütni fog, mert képtelen kezelni az indulatait.
16/16 A kérdező kommentje:
en se hiszek neki
2014. máj. 28. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!