Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan probaljak meg segíteni...

Hogyan probaljak meg segíteni surgosen egy ismerosnek munkaval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves fital anyukárol van szó, 5 bizonyitvannyal rendelkezo.Van ket kis gyermeke.

Viszont sajnos nem tudja fizetni a varosi alberletet.Es igy a lassan a falusi hazukba kell lekotozniuk.Az a gond a kislany allergias,viragporokra,atkára.Tehát bármikor befulladhat es a mento nem gyorsan szaguldozik olyan messzi helyekre.Tudjuk falun milyen lehetosegek vannak...Semmi.Mar mindent szinte megprobalt de folyamatosan igergeteseket kap szegeny.Tudom nem konnyu foleg most.De tartanom kell benne a remenyt."Valahogyan".Hova fordulhatnek esetleg,vagy mit tehetek?

2009. máj. 8. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hol laktok? Milyen végzettsége van? Folyamatosan a gyermekeivel kell hogy legyen, vagy el tud menni dolgozni? Ezeket tudni kellene, hogy segíteni lehessen neki.
2009. máj. 8. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Megkerdeztem tole,de nem modtam miert kerdezem.

Tarsadalom biztositási és béru"gyi szakeloadó

Informatikai hálózattelepito és uzemelteto=Rendszergazda

Gyógypedagógiai aszisztens.

Pesten BKV-nal volt jegyellenor. Miskolcon laknak ok is es én is.A gyerekeket kb 8 korul szokta vinni es gondolom 9-tol érne rá.Délutan pedig negytol megy ovodába értuk.Ebben az intervallumban érhet rá..

2009. máj. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!