Hogyan probaljak meg segíteni surgosen egy ismerosnek munkaval kapcsolatban?
Nagyon kedves fital anyukárol van szó, 5 bizonyitvannyal rendelkezo.Van ket kis gyermeke.
Viszont sajnos nem tudja fizetni a varosi alberletet.Es igy a lassan a falusi hazukba kell lekotozniuk.Az a gond a kislany allergias,viragporokra,atkára.Tehát bármikor befulladhat es a mento nem gyorsan szaguldozik olyan messzi helyekre.Tudjuk falun milyen lehetosegek vannak...Semmi.Mar mindent szinte megprobalt de folyamatosan igergeteseket kap szegeny.Tudom nem konnyu foleg most.De tartanom kell benne a remenyt."Valahogyan".Hova fordulhatnek esetleg,vagy mit tehetek?
Megkerdeztem tole,de nem modtam miert kerdezem.
Tarsadalom biztositási és béru"gyi szakeloadó
Informatikai hálózattelepito és uzemelteto=Rendszergazda
Gyógypedagógiai aszisztens.
Pesten BKV-nal volt jegyellenor. Miskolcon laknak ok is es én is.A gyerekeket kb 8 korul szokta vinni es gondolom 9-tol érne rá.Délutan pedig negytol megy ovodába értuk.Ebben az intervallumban érhet rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!