Melyik országba érdemes új életet kezdeni, ha Magyarországot szó nélkül egyik napról a másikra ott akarom hagyni ?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 15:55
1/12 anonim válasza:
Jelenleg nem fognak kiengedni az országból, másikba meg nem fognak beengedni. A közeljövőben ez még szerintem így lesz egy ideig, de ha vége a herce hurcának akkor ajánlom Németországot, Ausztriát, Svájcot persze a kellő feltételek birtokában. Mondtam volna még az Egyesült Királyságot is, de sajnos mind tudjuk hogy annak már lőttek.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Régóta gondolkozom, hogy a járvány után dobbantanék innen jobb élet reményébe a párommal.
2020. okt. 17. 16:07
3/12 A kérdező kommentje:
Illetve még azt is szeretném megkérdezni, ha én el tudok kezdeni dolgozni, a feleségem még nem talál munkát ugyanúgy maradhat mellettem, mint eltartott? Nem fogják kitoloncolni azért, mert nincs per pillanat vagy huzamosabb ideig munkahelye?
2020. okt. 17. 17:06
4/12 anonim válasza:
Ha jobb életet akarsz, költözz Sopron- Kőszeg tengelyen valahova és dolgozz Ausztriában, mint az összes ottani.
Itthon, hazahozva ér valamit az 1500-2000€, de kint ennyiből nem nyújtózkodhatsz messze.
5/12 anonim válasza:
Ausztria, Németország, Írország, Svédország, Dánia, Hollandia, Belgium, Luxembourg.
EU-s tagországból nem fogják kitoloncolni a feleségedet.
6/12 anonim válasza:
Az EU-n belül bárhová mehettek. Személyiségfüggő, hogy hol fogjátok jól érezni magatokat, minden országnak más a hangulata, időjárása,az emberek mentalitása. Én Németországban élek,az időjárás a magyarországihoz képest pocsék,ezt nehezen viselem, de legalább a nyár az okés,sok helyen az sincs.A munkában nem kell megszakadni, nekem legalábbis biztosan nem, Ausztria keményebb ebből a szempontból,kőkemény teljesítménymérés jellemző a legtöbb helyen.Ezekben az országokban elvárják, hogy beszéld az anyanyelvüket, az angollal nem sokra mégy, máshol elég lehet az is. Európán kívüli kalandokra én nem vállalkoznék, bizosan meg van a varázsa Afrikának is de ki akarja egy Mandela-nyakláccal befejezni a földi pályafutását?Számoljatok azért a honvággyal is, Ausztráliából például nem lehet csak úgy hazaugrálni. Szóval ha menni akartok akkor szerintem ne túl messzire azután meg majd meglátjátok, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok.
7/12 anonim válasza:
Meg kell nezni egy ev mulva, hogy hol lesz meg szukseg tovabbra is kulfoldi munkaerore, mert nem tudjuk, mennyire erinti a valsag a kulonbozo orszagokat.
9/12 A kérdező kommentje:
Én angol, feleségem német
2020. okt. 18. 09:24
10/12 anonim válasza:
Akkor Hollandia lenne jó hely nektek. Az angol és a német is jó alap a holland nyelvhez. Mondjuk most a jarvqny alatt nem érdemes jönni, nincs munka.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!