Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most lesz 10 éve hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz 10 éve hogy együtt vagyunk párommal házasság nélkül, nem tervezzük hogy házasodnánk, mi erről a véleményed?

Figyelt kérdés
Én fiatalon még szerettem volna, de párom házasság ellenes. Ahogy teltek az évek, egyre kevésbé lett jelentősége számomra a házasságnak, mostmár úgy gondolom, tökmindegy a papír, számomra nem az bizonyítja a kapcsolat szintjét. 32/N

2021. febr. 7. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
68%
Szämomra fontos az összetartozás, és az is, hogy ezt házasság formájában megpecsételjük. Nem a nagy lagzi miatt, hanem egyszerűen azért, hogy ez jogilag is tiszta legyen; hogy ő a férjem, én a felesége. Aki azt hangoztatja, hogy az csak egy papír, miért nem képes aláírni? Ugye hogy nem csak egy papír. Szerencsére, a férjemnek is ugyanolyan fontos volt ez, így kis ceremónián házasodtunk össze. Kérdező, ha benned felmerült eza kérdés, talán mégsem vesztett annyit a jelentőségéből a házasság, mint gondolod.
2021. febr. 7. 16:54
 22/64 A kérdező kommentje:
20 😃😃😃 ez pontosan így van
2021. febr. 7. 16:54
 23/64 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ha benned felmerült eza kérdés, talán mégsem vesztett annyit a jelentőségéből a házasság, mint gondolod."

Mondom, nyitott ember vagyok, most az évfordulónk miatt gondolkoztam el ezen, és ha megkérne, nem tudom igent mondanék-e. Régebben azonnal igent mondtam volna, valószínűleg most is belemennék, de lehet várok még 10 évet, mostmár mindegy, nem? 😃

2021. febr. 7. 17:08
 24/64 anonim ***** válasza:
82%

Én úgy voltam vele mindig is, hogy nem ezen múlik. Tudok számtalan papíros kapcsolatot ahol a felek sz..rrá csalják egymást és megy a színjáték ezerrel. És olyat is ahol boldogan megvannak bármilyen hivatalos papír nélkül is. Utóbbira példa egy nyugdíjas néni ismerősöm akiről egy véletlen folytán derült ez ki... meglepett mert azért abban a korosztályban ez nem jellemző.

Te is 10 együtt töltött év után agyalsz ilyenen? Már nem számít !!!mar nem olyan szinten álla kapcsolat ahol egy eljegyzés vagy egy papír bármit hozzátenne.

2021. febr. 7. 17:59
 25/64 anonim ***** válasza:
84%

+ mostanság azért is lett még semmitmondóbb mert boldog-boldogtalan házasodik a CSOK miatt.... sokszor az elején borítékolható a válás de jól hangzik az az ingyen új ház....

Emiatt valahogy nincs már az az érzete ami volt .

2021. febr. 7. 18:01
 26/64 anonim ***** válasza:
19%
Sajnálom az ilyen nőket, akiknek csak egy olyan pasas jutott, akit nem is igazán akartak, mikor még volt tartásuk, csak megelégedtek vele.
2021. febr. 7. 18:19
 27/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy a házasságon múlik egy kapcsolat minősége, ezért nem gondolok semmit a ti kapcsolatotokról. Nem ismerlek bennetek, nem tudom, hogyan éltek. Lehet, hogy azoknak a válaszolóknak van igaza, akik azt mondják, hogy a párod az igazit várja melletted, lehet, hogy azoknak, akik azt mondják, hogy így is lehet tökéletesen boldognak lenni.

Nekem viszont fontos a házasság, így eleve az első randin lezártam volna egy olyan ismerkedést, ahol megtudom, hogy a másik fél házasságellenes. Nem a külvilág véleménye miatt, azt hadd tegyem hozzá: nem érdekel, mit gondolnak mások az én kapcsolatomról. De nekem fontos, hogy ne csak élettársak legyünk, hogy férjemnek és feleségemnek tudjuk mondani egymást, hogy jogilag rendben legyünk, hogy egymás helyett tudjunk ügyeket intézni, rendben legyen az öröklés, ésatöbbi. Persze, válni bármikor lehet, és nekem nem is ezért ad biztonságérzetet, hanem minden más nem várt helyzet miatt. És nem is a kapcsolat szintjének mutatása miatt fontos. Ahol (csak) emiatt számít, ott az valószínűleg annyit is ér.

De mint mondtam, ahány ember, annyi vélemény. Hogy a te kapcsolatod milyen, azt nem ez ítéli meg.

2021. febr. 7. 18:21
 28/64 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a ti dolgotok. Én házasságpárti vagyok, férjnél vagyok 10 éve, de abszolút megértem, hogy nem mindenki így gondolja. Mindenki maga tudja, mi a jó neki, éljen úgy, ahogy neki jó. Szerintem csak az a fontos, hogy ebben egyetértsen a pár két tagja. Mivel ti egyetértetek ebben, így minden rendben.
2021. febr. 7. 18:26
 29/64 A kérdező kommentje:

"Nekem viszont fontos a házasság, így eleve az első randin lezártam volna egy olyan ismerkedést, ahol megtudom, hogy a másik fél házasságellenes."

Hú, elég keményen gondolhatod akkor, ilyet még nem hallottam! De elfogadom a te véleményedet is. Csak nekem kicsit olyan, mintha a házassághoz akarna hozzámenni az ilyen illető, de lehet hogy csak nem igazán értem a dolgot...

2021. febr. 7. 18:41
 30/64 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem leszólni akarom, amit mondasz, szóval próbálom megérteni.
2021. febr. 7. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!