Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, előfordult már veletek, hogy már a házasság alatt megismertetek valakit, akit jobb nőnek/pasinak találtatok, mint a párotokat, persze nem mentetek bele semmibe, mert tartjátok magatokat a hűséghez?
Figyelt kérdés
ma 10:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, több ilyen is előfordult már.
Igen, de csak egy ilyen nőt/férfit ismertem meg.
Nem volt (még) ilyen.
13 szavazat
1/3 anonim válasza:
Az a valodi szerelem amikor nem kell más, ha akarmilyen jobb is akkor is le van sz.rva más magas ívből.
2/3 anonim válasza:
Volt ilyen, egy rövid időre magával ragadott a dolog de szerencsére még időben feleszméltem.
1es hosszú házasságban azért előfordul, hogy más is megtetszik. 24 éve vagyunk együtt a férjemmel.
3/3 anonim válasza:
Én arrol irtam hogy a szerelem nem arrol szol hogy eroszakkal tartod magad izzadva vmi hűséghez, elvekhez, hanem egyszeruen nem is kell a másik, ha jobb szebb akkor se.
Amikor nem a hűség a béklyó, hanem a hűtlenség lenne az hogy önerőszak lenne megcsalni akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!