Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, előfordult már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, előfordult már veletek, hogy már a házasság alatt megismertetek valakit, akit jobb nőnek/pasinak találtatok, mint a párotokat, persze nem mentetek bele semmibe, mert tartjátok magatokat a hűséghez?

Figyelt kérdés

jan. 22. 10:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, több ilyen is előfordult már.
Igen, de csak egy ilyen nőt/férfit ismertem meg.
Nem volt (még) ilyen.
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Az a valodi szerelem amikor nem kell más, ha akarmilyen jobb is akkor is le van sz.rva más magas ívből.
jan. 22. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Volt ilyen, egy rövid időre magával ragadott a dolog de szerencsére még időben feleszméltem.

1es hosszú házasságban azért előfordul, hogy más is megtetszik. 24 éve vagyunk együtt a férjemmel.

jan. 22. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én arrol irtam hogy a szerelem nem arrol szol hogy eroszakkal tartod magad izzadva vmi hűséghez, elvekhez, hanem egyszeruen nem is kell a másik, ha jobb szebb akkor se.

Amikor nem a hűség a béklyó, hanem a hűtlenség lenne az hogy önerőszak lenne megcsalni akit szeretsz.

jan. 22. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Többször is voltak fellángolások, megtetszett ez-az. De mind csak jó játék volt, fantáziálgatás, flörtölgetés, annyira fel sem értek férjemhez számomra.

Csak mikor olyan jött akivel már akár kapcsolatot is el tudtam volna képzelni, akkor volt a baj...

jan. 23. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt meg honnan tudnám? Hogy pl. jobban főz vagy jobb apa lenne? Csak annyit látok pl. egy munkatársból, hogy jóképű vagy jó a humora.
jan. 24. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
5# komplyan az intelligenciátok csak a fozesig jut el, nyanyaszinten élnek legtöbben. Ez a lényeg kérem hogy együnk mint az idi.ták, jól főzzon, aztan pocak ha van az se baj büszkeség.. primitivo
jan. 24. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont az az intelligens és kisebb eséllyel kövér, akinek fontos, mit eszik. Egyébként csak példaként írtam, kinek mi imponál... hogy a másik tud szerelni vagy maratont fut vagy kedves az állatokkal... de hogy annyira nem ismerhető meg senki, mint akivel már együtt élsz. Ha elkezdesz célirányosan ismerkedni, az azt jelenti, te vagy nyitott az újra.
jan. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!