Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valakinek szimpatikusak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek szimpatikusak a nők,akiknek nincs megtakaritása, halogatják a felsőfokú anulmányaik befejezését , jól kereső, stabil élettel,lakással rendelekző férfivel vannak együtt, és a faebookon mutogatják büszkén a házasságukat ?

Figyelt kérdés
Jonéhány ilyen nőismerősöm van, anyagilag és végzettséget tekintve sehol nem tartanak egyelőre a féifihez képest, mégis büszkék mindenükre. Én szégyellném, ha el kellene tartani, nem lenne fix állásom, időben befejezett tanulmányaim és a sikeres pasim lakásában élnénk.
2021. jan. 20. 21:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
0%

#38: "Ki voltam akadva, hogy a férfiakat nem az érdekli, hogy egy nő mennyire okos, céltudatos, erős, hogy mennyi mindent ért el az életben, vagy hogy mennyire érdekes szamélyiség és mennyire jó beszélgetni vele; hanem hogy mennyire szép meg mondjuk mennyire jó az ágyban."

De igen, aki képes értékelni, mert ő maga is van azon a szinten, azt nagyon is érdekli. De csak, emberileg. Nincs köze a nemedhez.

Ezt kell megértened, hogy ezeket teljesen felesleges leírnod társkeresőn, ahogy a férfiaknak is, hogy "kedves, aranyos, udvarias, stb."

A különbség csak annyi, hogy míg a női magazinok vég nélkül ellátnak titeket hasznos tanácsokkal, hogyan legyetek szexistennők meg szerezzétek meg a férfit, addig a férfiak nem kapnak hasonló tanácsokat, helyette ezeket a közhelyeket.

"Egyetértek veled abban, hogy szívás, hogy ez így van, hogy rengeteg férfi számára az a nő "értéke", hogy mennyire szép, és cserébe szinte bármit megengednek nekik, hajlandóak akár el is tartani és még így is büszkék rájuk. De ezen nem lehet változtatni."

Igen, legalább ugyanannyira érték a nőiesség egy férfi számára, mint egy nő számára a férfiasság.

A különbség csak annyi, hogy a nem nőies nők többsége azért nem nőies, mert nem is akar az lenni, mert vagy nagyon elhízott, vagy nem akar nőiesen kinézni, addig a férfiak között nem ennyire egyszerű, mert ha nem vagy magas, nem vagy jóképű, akkor hiába gyúrod ki magad (ami azért sokkal nehezebb, mint simán csak nem enni annyit, hogy elhízzunk).

"És innentől kezdve kit érdekel, ha nem minden pasi engem akar, ha cserébe az az egy, aki számít, az meg igen."

Igen, a férfitöbblet miatt te nőként megtalálod azt az egyet. Fordítva ez sajnos már nem így működik.

2021. jan. 21. 12:49
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

"illetve azért azt tegyük hozzà, hogy ezekben a kapcsolatokban a férj gyakran túlórázik és rengeteget dolgozik, azért, hogy a nő “azt tehesse, amit szeret”."

Ez hülyeség!

Én azért dolgozom sokat, mert valamilyen szinten karrierista vagyok, és nekem fontos, nem pedig azért, hogy a párom azt tehesse amit szeret. Nem ő kényszerít erre semmilyen téren, az előtt is ilyen voltam, hogy megismertem.

Az egy másik kérdés, hogy innentől nekem például sokkal kevésbé fontos, hogy nettó 150-et hoz haza, vagy nettó 300-at, mindkét fizetés többszörösét hozom haza, egy keresetből is meg tudunk élni. Mikor munkahelyet választott, akkor dilemmázott is azon, hogy az egyik hely vonzóbb számára, de 25%-al kevesebbet keresne, mint a másikon, én mondtam, hogy nem számít, válassza, amelyik tetszik neki.

És egyáltalán nem érzem magam kihasználva, rengeteg mindent kapok a kapcsolatban tőle.

Az egy másik kérdés lenne, ha ő próbálna meg engem hajtani, ha ő lenne, aki csak elvan otthon kényelmesen, és esze ágában nincs jobb munkát keresni, de nem ez a felállás.

És nyilván van olyan párkapcsolat, ahol tényleg a nő hajszolja a férfit, hogy neki kényelmes, láblógatós élete legyen, de ott sem tudom a nőt hibáztatni, a csaj olyan amilyen, de a férfi bármikor mondhat nemet.

Nekem is volt korábban olyan párom, akinél észrevettem, hogy a terve az én dolgozom, ő elvan kényelmesen, el is váltak az útjaink gyorsan.

2021. jan. 21. 13:00
 43/50 anonim ***** válasza:

"hiába gyúrod ki magad (ami azért sokkal nehezebb, mint simán csak nem enni annyit, hogy elhízzunk)."

Nekem edzeni könnyebb volt, mint diétázni. Inkább eljártam kondiba, hogy annyit ehessek amennyi jólesik, minthogy "koplaljak" (nekem nagyon jó az étvágyam).

2021. jan. 21. 16:08
 44/50 anonim ***** válasza:
Hát az ilyen nyomorult kérdések kiírogatóinál mindenképp szimpatikusabbak.
2021. jan. 21. 20:12
 45/50 anonim ***** válasza:
Majd megbánják pár 10 év múlva, vagy pl. jön egy tragédia, beteg lesz, ne adj' isten meghal a párjuk, aki eltartja.
2021. jan. 22. 13:39
 46/50 anonim ***** válasza:
45, érdemes biztosítást kötni ilyen esetekre, illetve befektetni. Én is eltartott vagyok, van befektetésünk meg két lakás kiadásra, ha ilyesm történne.
2021. jan. 22. 13:52
 47/50 anonim ***** válasza:
Persze, de sokaknak ez eszében sem jut fiatalon, azt hiszik soha nem lehet semmi baj.
2021. jan. 22. 13:55
 48/50 anonim ***** válasza:

40. És ha esetleg így is lenne, akkor ez ki hibája ? A férfinak mindig ott volt/ van a választási lehetőség, ha nem tetszik neki a felállás!

Egyébként miért érdekel valakiket ennyire, hogy más miként él? Sosem értettem, hogy miért képes valaki konkrétan mèrgelődni, idegeskedni azon, hogy mások hogyan èlik az életük...

Szerintem az ilyen embereknek főként magukkal van problémájuk.

2021. jan. 23. 08:00
 49/50 anonim ***** válasza:
49%

#42: "Az egy másik kérdés lenne, ha ő próbálna meg engem hajtani, ha ő lenne, aki csak elvan otthon kényelmesen, és esze ágában nincs jobb munkát keresni, de nem ez a felállás."

Okos nő ezért választ olyat, aki alapból karrierista, a buta próbálja meg a füvezős rosszfiút munkára bírni.

Neked fel sem tűnik, hogy ő mennyire tudatosan tette bele a fenekét a tutiba. Okos nő már az egyetemen látja, hogy melyik srácban van ambíció.

Méghogy ő akart 300 ezret keresni, de tépelődött a dolgon és te ajánlottad fel, hogy válassza, amit szeret. A férfiakat olyan könnyű az orruknál fogva vezetni...

Az meg már alapszemélyiség kérdése, hogy valaki túl akarja feszíteni és lusta is vagy dolgozik, de amit keres azt magára akarja költeni, mert talál egy balekot, aki eltartja.

Meg amit a 45-ös írt... Nem véletlenül akart Timike is fánkozót. Ma már értelmes nő nem engedheti meg magának, hogy lébecoljon, mert meghal a faszi vagy elhagyja és nem csak az életszínvonala zuhan meg, de hogyan pótolja be a lyukakat az önéletrajzában, hogy évekig kitartott volt?

2021. jan. 24. 08:49
 50/50 anonim ***** válasza:
ja és nem minden nőnek jár alanyi jogon a királynői lét, csak mert jól néz ki. Ezt fejezzétek már be. Csak szerencse kérdése teljes mértékben. Szerintem sokan tudnának mesélni.
2021. márc. 3. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!