Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek szimpatikusak a nők,akiknek nincs megtakaritása, halogatják a felsőfokú anulmányaik befejezését , jól kereső, stabil élettel,lakással rendelekző férfivel vannak együtt, és a faebookon mutogatják büszkén a házasságukat ?
értelmes beszélgetéshez értelmes kérdés kell... ahhoz meg értelmes kérdező.
ebben a posztban semmi nem valósult meg ezekből.
"fejezzétek be !"
Itt is a házmesterkedés? Nem vagy te egy kicsit control freak? Az ismerős csajoknak is megmondanád, hogy mit csináljanak, itt is megy a hiszti, mert majd te eldöntöd
Ennyi alapján nem lehet véleményt sem mondani. Csak két szélsőséges példa. Nagyon nem mindegy, hogy a 23 éves instamodell csajt tartja el az olyan fejű senior Java fejlesztő, akit 1000-ből 1 nő sem húzna jobbra Tinderen és mellette esetleg még valami fétise is van, amivel még jobban tetézi a genetikai hulladékságát, ha amúgy nem lenne önmagában is elég baja a külseje miatt.
És a csaj hűséges hozzá és örül, hogy van valaki, aki szereti és mivel tudja magáról, hogy bármikor csettintésre kaphatna álompasikat, nem vágyik rá, mert fontosabb számára a törődés és az őszinte érzelmek a külsőt meg esetleg pont háttérbe szorítja, még ha nem is lángoló szerelemmel szereti a pasiját.
Vagy esetleg egy kisportolt testű, jóképű srácot hálóz be valami átlagos vagy átlag alatti duci lány, aki uralkodó, parancsolgató, kontrollmániás és mindenki megrökönyödve nézi, hogy mekkora papucsot csinál a srácból, aki meg fülig szerelmes a lányba és nem látja, hogy csak kihasználják és a lány mindenre ráteszi a kezét a havi fizetésétől kezdve az örökségeire is és ha már nincs belőle haszna, akkor eldobja, mint egy papírzsebkendőt.
Mindkettőre volt példa a személyes környezetemből. Az első lány egy bántalmazott prostituált volt, akit felkarolt a srác, a második pedig egy félrenevelt anyuci pici fia Alain Delon-külsejű mérnök srác, akit behálózott a HR-es csaj, teherbe esett tőle, aztán minden ment a maga útján.
Úgyhogy vannak esetek, mikor a férfi van egyenesen hülyére véve, vagy simán csak megalkuszik és kaphatna jobbat, meg van, amikor esélye nincs szerencsétlennek semmilyen nőre, mert az előnytelen külsejű nő is csak undorral tudna tekinteni rá, így meg valóban szép lányt kaphat és csekély árat fizet érte a külsejéhez mérten.
Nálunk hasonló a helyzet, halogattam a tanulmányaim, idén fejezem be majd nagy nyögvenyelősen, 10 év késéssel. Lustaság az oka, illetve a munkára koncentráltam, papír nélkül is diplomás munkakörbe dolgozok (IT). A fizetésem valóban játékpénz a férjeméhez képest, cserébe én hoztam a lakást a kapcsolatba a szüleim által. Most már közös házunk van.
Mondhatjuk, hogy eltart a férjem, az én pénzemet magamra tudom költeni illetve megtakarításba megy. Nem tudom mit értesz büszkén mutogatás alatt, de szoktunk képeket feltenni magunktól, hiszen szeretjük egymást. Szégyellni nem szégyellem magam, boldog vagyok. Sok férfinak voltam szimpatikus, sokan szerettek volna velem kapcsolatot, kimondottan barátnő típus vagyok.
28, megkérdezhetem, miért halogattad ? Manapság azt látom, rengetegen csinálják ezt, de nem értem, hogy mi visz erre az útra. Megmonodm őszintén, szimpatikus, hogy vállalod, de számomra ez elképzelhetetlen. Nálatok mondjuk ha jól értem, anyagi és lakhatási oldalról nem egyoldalú a kapcsolat, hisz te vittél magaddal lakást és jól keresel.
Az ismerőseim között jópár ilyen kapcsolat van, amit eredetileg felvázoltam és meglehetősen kitárulkozóak is, ezért is tűnik nyilván fel. A sok fotó és büszkélkedés alatt tényleg ezt is értem. Engem kimonodttan meglepett egy ismerősöm, akit egyáltalán nem feszélyez a dolog, ő annyit mnodott erről, hogy neki van önbecsülése, önérékelése, és ezért nem bánja, hogy a férje hatszor annyit keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!