Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek szimpatikusak a nők,akiknek nincs megtakaritása, halogatják a felsőfokú anulmányaik befejezését , jól kereső, stabil élettel,lakással rendelekző férfivel vannak együtt, és a faebookon mutogatják büszkén a házasságukat ?
mert minden második kérdező a nyomorúságos élete miatt másokon pörög.
amit csinálsz ugyanaz a szánalmas viselkedés mint az incel fiúcskák
Látod, a csajok, akiken pörögsz közben otthon boldogan dumálnak a férjükkel.
Te meg sík ideg vagy, magányosan ülsz otthon, és jobb híján az ő FB posztjaikról kérdezősködsz... a GYK-n, mert még nem is a barátiddal beszéled ki a szituációt. Azok nincsenek ugye?
Engem mondjuk zavar. Nem annyira az egy-egy eset, hanem az, hogy pl. luxusfeleségek, a házasodik a gazda, a nagy ő, az elindult sugardaddy oldalak, a youtube-os milliomos feleségek mind-mind nagyon pozitívnak és követendő példának állítják be ezt az életformát.
Engem ezért zavar, mert számomra elítélendő ez a viselkedés, de attól tartok, hogy annyira elterjedt lesz, hogy a következő generáció reális jövőképnek fogja látni, hogy majd a férjük eltartja őket, ők meg valami "kamu" munkát csinálnak. Ami hosszútávon rettenetesen kiszolgáltatottá teszi őket. Ráadásul megfosztja ezeket az embereket attól, hogy azt érezzék, hogy ők építettek fel valamit, amire büszkék lehetnek.
A kérdésed szánalmas házmesterkedés, az irigységedet próbálod azzal leplezni, hogy magadat jobbnak állítod be, mert ugye te szégyelnéd magad, ha másnál laknál, és nem lenne befejezett diplomád.
Errő sokat nem lehet beszélni, rólad viszont érdemes
amúgy jól sejtem, hogy otthon laksz, és nincs diplomád ugye?
"Miért kell az élő fába is belekötni ezen az oldalon ?"
Mert te is pontosan ezt teszed.
Miért kapod fel a vizet, csak mert nem olyan válaszok èrkeznek, amilyenre számítottál?
Én is szoktam kèrdezni itt és csupa normális választ kapok.
Van, amikor a tèmával van problèma és nem az összes valasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!