Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egzisztenciális különbségek??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltaarcúu kérdése:

Egzisztenciális különbségek??

Figyelt kérdés

Ez egy sztereotípia,hogy például egy komolyabb felsőfokú végzettségű (mérnök) gyönyörű,izmos nő sosem fogja lejjebb vinni a lécet párkapcsolatban?Mondjuk egy targonca vezető/sofőrrel?

Akármilyen jóképű,udvarias,élelmes,talpraesett...de mondjuk jól keres...?

Milyen esetekről hallottatok már?

2020. szept. 20. 16:56
 1/3 anonim ***** válasza:
17%

semmi nem számít csak a pénz

azon bármit és bárkit megvehetsz

2020. szept. 20. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Ez inkább egyén függő. Igen vannak olyan nők (és férfiak), akik nem jönnének össze egy (szerintük) alattuk állóval, de nagyon sok embert pedig nem érdekelnek ezek. Ha esetleg azért kérdezted, mert van valaki, akiről azt gondolod túl jó neked... nincs veszteni valód, egy próbát megér!
2020. szept. 20. 18:44
 3/3 anonim válasza:
23%
Bár én még csak gimibe járok, de tervezek majd egyetemre menni, szeretnék lediplomázni, több nyelvvizsgám is lesz, viszont a srácnak aki tetszik "csak" érettségije van. Baromira nem az határozza meg egy kapcsolat jóságát, hogy kinek milyen végzettsége van vagy mi a foglalkozása. Legalábbis szerintem. Nekem az számít, hogy meglegyen a kölcsönös vonzalom, szeretet, hogy érezzük jól magunkat egymással, nem az, hogy most targoncát vezet vagy vállalatigazgató. Nem emiatt fogom szeretni, vagy nem szeretni
2020. szept. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!