Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek szimpatikusak a nők,akiknek nincs megtakaritása, halogatják a felsőfokú anulmányaik befejezését , jól kereső, stabil élettel,lakással rendelekző férfivel vannak együtt, és a faebookon mutogatják büszkén a házasságukat ?
Arra nem gondoltál, hogy a fèrjüknek meg pont így jók, ahogy vannak, ès szeretik ezt a felállást? Mi van, ha nincs feltètlen szükségük a második fizetésre, cserébe mindig rendezett otthon ès meleg ètel várja a férfit, ha meg gyerekek vannak akkor pláne.
Nem èrtem miért kell mindenben a külsőségek alapján ítèlkezni és más èletèvel foglalkozni? Ha nekik ez így jó, egészségükre.
Mellesleg, ha megtehetnèm és lenne elegendő pénzünk én is szívesebben maradnèk otthon, rendeznèm a kis kertemet, állataimat és vègeznèm a hobbim, hülye lennèk gürcölni. S aki ezt nem teheti meg, az inkább keres valami kifogást ès hú de rossz dologkènt tünteti mindezt fel.
Mesélj kérdező! Te hol tartasz az életben?
Mert ezeknek a nőknek legalább van valami életük, te viszont rajtuk rágódsz itt a GYKn. Ezt azért nem nevezném karriernek
5, de gondoltam rá, engem viszont egyik fél oldaláról sem elégitene ki, ha rendezett, sikeres életem lenne, olyanba tudnék szerelmes lenni, aki ugyanilyen felfogású. és forditva, zavarn,a ha mástól függnék. nekem nme volt még ilyen kapscsolatom én nem szimpatizálok vele.
6. nekem is van életem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!