Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit gondoltok, mit tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mit tudok ebben a helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés
A 6 éve vagyunk házasok én 29 vagyok ő 33. Most vagyok terhes a második babánkkal. Szóval még a nyáron elmondtam neki hogy az egyik kollégám megcsókolt és őszintén élveztem, de csak egy fellángolás és megmondtam neki hogy szeretem a férjem és nem viszonzom az érzéseit. Majd két hétre rá pozitív lett a terhességi tesztem, boldogan rohantam hozzá, de ő nagyon dühös lett, azt gondolta megcsaltam azzal a kollégámmal és hogy ez nem az ő gyereke, ezért azt mondta szünetet akar tartani és a szüleihez költözik. Azóta nem hív fel, nem veszi fel nekem, nem hajlandó velem beszélni, csak miden hónapban utal egy bizonyos összeget a gyerek eltartására. Én minden héten írok neki e-mailt, hogy vagyunk, mi volt a vizsgálaton, mi van a fiunkkal, képeket is küldök, de sosem válaszol. Rémes hogy ennyire megromlott a kapcsolatunk, félek hogy már rég van valakije, ahogy pedig egyre nő a pocakom nagyon hiányzik hogy mellettem legyen és támogasson. Fogalmam sincs hogy mit csináljak. Mert két gyereket aligha tudnék egyedül eltartani, én tényleg szeretem a férjem és nagyon fáj ami most történik!

2021. jan. 11. 13:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%
Tudatosítsd benne, hogy nem csaltad meg. Ha megszületik a gyerek egy apasági teszt. Szerintem ettől a bizalma is helyreáll. Azt a csókot meg minek kellett elmondani? Meg hogy élvezted?
2021. jan. 11. 15:19
 12/35 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj, de nálam ez 100%-ban a bizalmam elvesztésével lenne egyenlő.

Nem akarnék egy ilyen embertől gyereket.

2021. jan. 11. 15:34
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Minek kellett elmondani? Tán az jobb, ha a férje mástól tudja meg? Esély van rá.
2021. jan. 11. 15:46
 14/35 anonim ***** válasza:
44%
te hibáztál és viseld a következményét. Nem kelett volna smárolnod, csak ha elváltál. aki iylen csinál, mindig száőmolnia kell azzal, jhogy a kapcsolata véget érhet emiatt és kell legyen B terve. A másik, ha már megtörtént, még hülyébb vagy hogy elmondtad. tudhatnád hogy a pasik a féltékenység koronái, már attól kivannak, ha egy idegen pasi lájkolja egy fotód vagy véletlenül két üres pohár van az asztalon. És nem, a férfika nem pocsátanak meg. A megcaslás, a másik férfi közeledésének kicsi kis elfogadása is hatalmas szálka a szemükben, ez a gyengeség férfiak Achilles-sarka. Sosem mondunk iylet pasinak, nem hozunk fel más pasikat még úgy sem, hogy képzeld tetszem a gézának..stb. ebből válás lesz, készülj az új életedre.
2021. jan. 11. 15:50
 15/35 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes, itt mindenki azt mondja, hogy miért mondja el neki, de ha mástól tudta volna meg a férje, akkor mit mondanátok neki? Azt, hogy miért nem mondtad el neki...
2021. jan. 11. 16:01
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

Ha el is mondom, akkor is számít a tálalás... ha jól is esett, akkor sem mondom hozzá, hogy mennyire élveztem, mert akinek van egy minimális agya, annak leesik, hogy ezzel mennyire megbántja a másikat. Ebben az esetben belefér egy kegyes hazugság, pláne, hogy gyerekkel próbálkoznak. Abban hibázott azért a legnagyobbat a nő, hogy smárolt a pasival, akinek ráadásul érzelmei is vannak. És nyilván a kérdezőnek se annyira közömbös, ha nagyon élvezte a vele való nyalakodást. De az egész cirkuszt rég elfelejthette volna, ha annyi esze van, hogy vagy nem mondja el mi történt, vagy nem így állítja be. Ezt elcseszte, ez van.

Alapvetően jó az őszinteség, de itt csak árt. A férjével akart maradni, a kolléga felé csak egy fellángolás volt, felesleges ezt a férjnek úgy átadni, ahogy átélte, mert csak megbántja vele. Ezáltal meg magát is leszívatta.

2021. jan. 11. 16:21
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Mi a francnak mondtad el neki? Mindannyian követünk el hibákat, még a sok erkölcscsősz hozzászóló is, és vannak köztük olyanok, amiket jobb, ha nem tud meg senki. Kegyes titok, ami senkinek nem fáj, olyan, mint a kegyes hazugság. És az élet megy tovább.

Egyébként a férjednek vmilyen kisebbségi komplexusa van, ha nem bízik abban, h övé a gyerek, ő csinálta. Feláldozza magát, h á, az úgysem az övé az más férfié mert más férfi jobb.

Én nem hibáztatlak...csók mással...na bumm, nem csaltad meg, nem utálod, nem játszmázol, csak így alakult.

Sztem ne keresd a férjedet, előbb utóbb csak kíváncsi lesz rád v a gyerekre, v csak meg akarja beszélni a dolgot és akkor majd meglepődik, h a másik férfi nincs is sehol, vaklárma volt.

2021. jan. 12. 07:51
 18/35 anonim ***** válasza:
62%

De, hibás a kérdező. Ő tehet az egészről, és de, megcsalta a férjét. Megérdemli amit jelenleg kap. A férje reakciója normális.

Érdekes, fordított nemekkel már nem lenne senki ennyire elnéző.

2021. jan. 12. 08:23
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem hibás a kérdező, ő nem tehet semmiről. Nem csalta meg a férjét és nem érdemli meg, amit kap. A férje reakciója pedig nem normális. És de, fordított nemekkel is így lenne.
2021. jan. 12. 10:42
 20/35 anonim ***** válasza:
75%
19 Mert szerinted mit jelent mégis a megcsalás? Ez az.
2021. jan. 12. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!