Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is rosszul esne a férjem kijelentése? "Nagyon csodállak, hogy ezt megteszed értem. Ha te kerülnél ilyen helyzetbe én nem csinálnám! "
A férjemnek elég sok problémája van a gerincéve, többször műtötték is. 2 héttel ezelőtt annyira fájt neki, hogy még Wc-re sem tudott kimenni, én ágytálaztam, fürdettem egy hétig. Akkor mondta ezt. Ezelőtt is voltak ilyen esetek, de akkor csak megköszönte és kész. Nekem ez természetes, hogy megteszem érte, de ez a kijelentése szíven ütött.
Nem haragszom rá, csak a végtelenségig rosszul esett amit mondott.
Azóta egy kicsit fagyosabb lett köztünk a légkör, amit már ő is kezd észrevenni és nem tudom, hogy felhozzam-e az okot, vagy inkább hagyjam.
Nekem is nagyon rosszul esne.. Nyilván kellemetlen egy ilyen helyzet, senki nem szeretne ennyire kiszolgáltatott lenni. Tehát míg nekem totál természetes lenne, hogy segítek ebben a páromnak, addig ha én szorulnék ilyenre, nagyon rosszul érezném magam és feszengenék.
Mindemellett persze én minden további nélkül segítenék neki, úgy gondolnám, hogy ő is. És végtelenül rosszul esne ha ezt mondaná, hiába remélem, hogy soha nem kerülök ilyen szituációba.
Ha rákérdez, hogy mi a baj, akkor elmondanám neki. Nyomni fogja a lelkedet, benned lesz a tüske, ha elhallgatod ezt előle a kérdése ellenére. Íg talán meg tudjátok beszélni és tovább tudsz lépni ezen.
Nagyon rosszul esne, hogy ő ugyanebben a helyzetben nem ezt tenné.
L21
Naná, hogy hozd fel, nem is kérdés! Azt se várd meg, hogy ő rákérdezzen.
Az életben simán előfordulhat, hogy neked lesz szükséged ilyenre, elég baj, ha akkor derül ki, hogy nem számíthatsz rá.
Egy barátnőm pont ilyen miatt vált idén. A kedves "pasika" képes volt lelépni és elutazni anyósékhoz, amíg ő az ágyból nem bírt felkelni. Alig hittem el, amikor elmesélte. Utólag még az ex anyós is neki adott igazat a fiával szemben!
Csak rosszul fejezte ki magat. Valoszinu csak elakarta ismerni, hogy emberfeletti a segitseged es valoszinu csak annyit akart meg hozzatenni, hogy meg O sem lenne ilyenre kepes.
Rossz am kiszolgaltatottnak lenni, de ne ertsd felre a zavarodottsagat. Egyaltalan nem biztos, hogy rosszat akart mondani, mint inkabb nem tudta kifejezni, hogy mennyire elismeri a segitsegedet. Meg nala is jobb vagy, ennyi az egesz ... ha valaki maga ele emeli a masik teljesitmenyet, az elismeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!