Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is rosszul esne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne a férjem kijelentése? "Nagyon csodállak, hogy ezt megteszed értem. Ha te kerülnél ilyen helyzetbe én nem csinálnám! "

Figyelt kérdés

A férjemnek elég sok problémája van a gerincéve, többször műtötték is. 2 héttel ezelőtt annyira fájt neki, hogy még Wc-re sem tudott kimenni, én ágytálaztam, fürdettem egy hétig. Akkor mondta ezt. Ezelőtt is voltak ilyen esetek, de akkor csak megköszönte és kész. Nekem ez természetes, hogy megteszem érte, de ez a kijelentése szíven ütött.

Nem haragszom rá, csak a végtelenségig rosszul esett amit mondott.

Azóta egy kicsit fagyosabb lett köztünk a légkör, amit már ő is kezd észrevenni és nem tudom, hogy felhozzam-e az okot, vagy inkább hagyjam.

2015. szept. 7. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon rosszul esne.. Nyilván kellemetlen egy ilyen helyzet, senki nem szeretne ennyire kiszolgáltatott lenni. Tehát míg nekem totál természetes lenne, hogy segítek ebben a páromnak, addig ha én szorulnék ilyenre, nagyon rosszul érezném magam és feszengenék.

Mindemellett persze én minden további nélkül segítenék neki, úgy gondolnám, hogy ő is. És végtelenül rosszul esne ha ezt mondaná, hiába remélem, hogy soha nem kerülök ilyen szituációba.

Ha rákérdez, hogy mi a baj, akkor elmondanám neki. Nyomni fogja a lelkedet, benned lesz a tüske, ha elhallgatod ezt előle a kérdése ellenére. Íg talán meg tudjátok beszélni és tovább tudsz lépni ezen.

2015. szept. 7. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul esne, hogy ő ugyanebben a helyzetben nem ezt tenné.

L21

2015. szept. 7. 11:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez "kedves" tőle. Jó tudni, hogy ennyire számíthatsz rá.
2015. szept. 7. 11:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást neki, de ez parasztság volt tőle. Én fordított helyzetben ápolnám, gondjátviselném a barátnőmnek. Nem, nem kamu, volt évekig egy súlyos beteg nagymamám, akinek az ápolásában részt vettem én is.
2015. szept. 7. 11:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
* gondját viselném
2015. szept. 7. 11:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul esne, főleg ha magasról dobnám ki. </nem, azért nem tennék e féle csúfságot>
2015. szept. 7. 11:09
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

Naná, hogy hozd fel, nem is kérdés! Azt se várd meg, hogy ő rákérdezzen.

Az életben simán előfordulhat, hogy neked lesz szükséged ilyenre, elég baj, ha akkor derül ki, hogy nem számíthatsz rá.

Egy barátnőm pont ilyen miatt vált idén. A kedves "pasika" képes volt lelépni és elutazni anyósékhoz, amíg ő az ágyból nem bírt felkelni. Alig hittem el, amikor elmesélte. Utólag még az ex anyós is neki adott igazat a fiával szemben!

2015. szept. 7. 11:10
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem akarom védeni a férjedet, de vannak olyan emberek, akiknek nem bírja gyomruk a vért, hányást, hasonlókat. Valószínűleg nem arra gondolt, hogy hagyna téged egyedül szenvedni, hanem elsősorban megpróbál szaksegítséget igénybe venni, ha ilyen helyzet alakul ki nálatok. Nem kell azon csodálkozni, hogy egy férfi így nyilatkozik, van, ami egy nő számára sokkal egyértelműbb, mint egy férfi számára. Ha most pl. villámcsapásásként fordulna a kocka, és a férfiaknak kellene kihordaniuk egy terhességet, szülni, és ellátni a magatehetetlen babát, valószínűleg kihalna az emberiség. Számukra nem tartozik olyan szorosan össze a szeretet azzal, hogy emiatt minden olyan nehézséget vállaljanak, ami reálisan nézve taszítónak tűnik.
2015. szept. 7. 11:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég gonosz kijelentés volt tőle. Én biztos felhoznám neki, mert annak sincs értelme, hogy ilyen helyzetben fogalma se legyen róla, miért lett ilyen a hangulat kettőtök között. Mert nyilván nem vette a lapot.
2015. szept. 7. 11:11
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Csak rosszul fejezte ki magat. Valoszinu csak elakarta ismerni, hogy emberfeletti a segitseged es valoszinu csak annyit akart meg hozzatenni, hogy meg O sem lenne ilyenre kepes.

Rossz am kiszolgaltatottnak lenni, de ne ertsd felre a zavarodottsagat. Egyaltalan nem biztos, hogy rosszat akart mondani, mint inkabb nem tudta kifejezni, hogy mennyire elismeri a segitsegedet. Meg nala is jobb vagy, ennyi az egesz ... ha valaki maga ele emeli a masik teljesitmenyet, az elismeres.

2015. szept. 7. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!