Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnak is rosszul esne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is rosszul esne a férjem kijelentése? "Nagyon csodállak, hogy ezt megteszed értem. Ha te kerülnél ilyen helyzetbe én nem csinálnám! "

Figyelt kérdés

A férjemnek elég sok problémája van a gerincéve, többször műtötték is. 2 héttel ezelőtt annyira fájt neki, hogy még Wc-re sem tudott kimenni, én ágytálaztam, fürdettem egy hétig. Akkor mondta ezt. Ezelőtt is voltak ilyen esetek, de akkor csak megköszönte és kész. Nekem ez természetes, hogy megteszem érte, de ez a kijelentése szíven ütött.

Nem haragszom rá, csak a végtelenségig rosszul esett amit mondott.

Azóta egy kicsit fagyosabb lett köztünk a légkör, amit már ő is kezd észrevenni és nem tudom, hogy felhozzam-e az okot, vagy inkább hagyjam.

2015. szept. 7. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Barom a férjed.Nem azért mert igy gondolja, hanem azért mert olyan sik, hogy még el is mondja neked.
2015. szept. 7. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Bajban ismered meg az emberek valódi arcát. Ha megöregszel, megnyomorodsz ez az ember nem fog melletted állni. Ezzel jó ha tisztába vagy. Ez nem fog ápolni téged, nem fog törődni veled. Hanem "sűrgős" és halaszthatatlan dolga lesz mindig. Egészen addig lesz melletted míg hasznot lát belőled, utána el fog dobni mint egy darab rongyot.

Ezzel jó ha tisztában vagy.

Én a helyedben tuti hogy próbára tenném a fazont, nem kicsi próbákba, és ha nem áll meg bennük, akkor dobbantanék.Akár hány év óta is vagy az illetővel.

Az ilyen embert még a környezetemben sem tűröm meg. Egyébként. Nem hogy barát, vagy havernak tartsam.

2015. szept. 7. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Tudod, kérdező, ehez sajnos nem elég a szeretet, igen erős gyomor is kell.

Volt szerencsém öt napig ápolni napközben a magatehetetlen nagymamámat. Hasonlókat kellett csinálnom, pluszban néha me is csúszott a "barnamedve".

Hatalmas tisztelet, azoknak akik ezt folyamatosan csinálják. Én képtelen lennék rá.

A férjem a sebektől undorodik. Nem a vértől, hanem az a jellegzetes sebszag kikészíti. Két hete lesérült, én ápolgatom, kötözöm, ő meg sápadtan reszket.

Viszont, ő jobban bírja a hányást, mint én.

Mikor kislányom hazahozta a kalicit, hősködött, mert én már a hanghatástól rosszul lettem.

De ha bánt, ne emészd magad, mondd ki neki!

2015. szept. 7. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
8,10-essel egyetértek, szerintem csak arra célzott, hogy ő nem iylen erős, de nyilván megpróbálna ápolni. Ne szívd fel magad, inkább mondd meg neki őszntén, hogy mért esett rosszul a kijelentése (amit nem is biztos hogy úgy szánt, ahogy értetted).
2015. szept. 7. 13:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért az vegyük észre a kijelentés kapcsán, hogy a "nem csinálnám" és a "nem tudnám csinálni" közt lényeges különbség van.
2015. szept. 7. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Az én volt férjem azért nem pelenkázta a lányunkat pici korában, mert "nem bírta a szagot". Nos, nekem sem tetszett a szag, de bennem fel sem merült, hogy ne tegyem meg. Utálom amikor valaki arra hivatkozik, hogy nincs gyomra az ilyesmihez. Tényleg? Ha egyetlen anya is ilyenre hivatkozna ki tenné tisztába a gyerekét?

Azon kívül nem értek egyet azzal sem, hogy így akart neked bókolni. Ha azt mondta volna: nem tudom, én hogy bírnám csinálni, vagy: remélem én is így tudnám csinálni az bizalom gerjesztő. Ez viszont nem az.

2015. szept. 7. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:

én is kiborulnék ettől. nem érdekelne, hogy mennyire nem bírja a gyomra. aki akarja, az meg tudja csinálni. csak aki enged a hisztijének, az nem képes rá. anyám is elhányta magát többször, amikor kisgyerekként a pelenkánkat cserélte, mert undorodik tőle. mégis mindig tisztába tett. cseréli a mamám sztómáját, pedig attól is elhányja magát néha. én is megcsináltam már neki nem egyszer, pedig eléggé undorító. de csak megcsinálod az ilyesmit a másiknak, és nem hagyod hogy szarban feküdjön, vagy küldesz egy idegent hogy még megalázottabbnak érezze magát...

én biztosan felhoznám a témát, miért kellene ezt titkolni hogy így érzel? nehogy megbántsd, vagy mi? mióta nem lehet bármit megbeszélni egy kapcsolatban? nyugodtan kérdezd csak meg hogy hogy értette.

2015. szept. 7. 18:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Én képtelen vagyok beteg embereket ápolni, egyszerűen menekülök egy ilyen szituációból. (Sajnos van előzménye, hogy ilyen lettem.) Szüleim tudják, hogy ha arra kerül a sor, az ápolót/otthont fizetni fogom, de én képtelen lennék rá. Férjem is tudja, de mégis minden alkalommal, ha beteg elvárná, hogy kedvesnővérré váljak, és kiakad, amiért nem megy. Ha beteg, tutira összeveszünk.
2015. szept. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!