Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a megkérdezésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a megkérdezésem nélkül felmondta az albérletet és kivett egy másik lakást. Csak akkor szólt amikor már megbeszélte a tulajjal. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
És veled akar odaköltözni vagy egyedül?
2014. júl. 4. 11:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Velem és a gyerekekkel akar költözni, nem egyedül.
2014. júl. 4. 11:27
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha a másfélszobás panelt cserélte le egy luxus 5 szobásra meglepiből,akkor örülök:D. Na jó,viccet félretéve,mégis mivel indokolja,hogy nem szólt? Máskor is tesz ilyeneket?Hogy nem beszél meg veled fontos dolgokat? Mert akkor ez nem túl szerencsés. Nálunk nem fordulhatna elő ilyen. Tök mindegy,mi a döntés eredménye,de meg kell beszélni. Erről szól a házasság, hogy nem a másik háta mögött intézkedünk,főleg nem ilyen komoly dolgokban. Szóval én kiakadnék.
2014. júl. 4. 11:27
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Akkor meg mi a gondod?
2014. júl. 4. 11:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó, csak ki tudja, ezek után :)

Elég durva, azért ez nagyon komoly kérdés ahhoz, hogy veled ne beszélje meg.

Mit mondott? Miért nem beszélte meg veled, miért csak most szólt?

Egyáltalán szó volt róla, hogy majd költöztök és kell másik albérlet?

2014. júl. 4. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Tisztában van vele a férjed, hogy nem egy csoport vezetője, hanem egy család tagja? Mégis hogy képzeli, hogy mások feje felett ilyen döntéseket hoz? Komolyan el kellene beszélgetnetek arról, hogy kinek-mi a szerepe egy családba, és hogy mit jelent az, hogy EGYÜTT vagytok! Én nem is tudom, hogy mégis mit képzelt. El sem tudom képzelni, hogy nélkülem hozzon ilyen döntést a férjem.
2014. júl. 4. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Én (ha lenne rá lehetőségem, nem tudom, hogy neked van-e) biztos, amíg ő dolgozik, felpakolnám a gyerekeket, és szó nélkül eltűnnék a szüleimhez pár napra, vagy egy hétvégére, és mikor felhív, csak annyit mondanék halál komolyan: elköltöztünk, drágám. Csakhogy érezze, hogy milyen ez, hogyha helyette döntenek egy ilyen fontos kérdésben. Azután meg elbeszélgetnék vele.
2014. júl. 4. 11:33
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Nem derul ki milyen a masik lakas, nagyobb/kisebb, szebb/csunyabb? Kozelebb/messzebb van a munkahelyehez?

Ha nem tetszik a masik lakas, mondd meg neki hogy miert nem, es kerd meg hogy keressen masikat.

2014. júl. 4. 11:35
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Lássuk, jól értem-e a helyzetet.

Mérges vagy a férjedre, mert nem kommunikál veled, nem beszéli meg veled a problémát, majd te idejössz, és ahelyett, hogy vele kommunikálnál, vele beszélnéd meg a problémát, itt kérdezősködsz.

2014. júl. 4. 12:03
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Neked ez miben okoz problémát? Csak azért kérdem, mert ennek függvényében lehet megválaszolni, hogy a férjed rosszat tett-e vagy nem érdemes rajta agyalni.
2014. júl. 4. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!