Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetne ebben a helyzetben csinálni?
HP a csaj
Élvezed, hogy egy kész ideg van melletted?
Kedves első válaszoló és mivel tudnám ezt vissza állítani?
Kedves második válaszoló nem hisztizik hanem idegeskedik szerintem van különbség közte na meg szerelmes vagyok belé nem tehetek róla.
1# vagyok.
Őszintén.. nemtudom, így már jártam én is. És szakítás lett a vége. Pont 4éves kapcsolat volt.
Esetleg valami házban régóta halogatott feladat, munka? Sok csaj férfiasnak tartja az ilyen szerelést :)
Az biztos, hogy a kedveskedéssel, édesgetéssel nem mész semmire. Határozottság, férfiasság kell.
Hát barátom részvétem... vagy kihűlt a kapcsolatotok (vagy legalábbis erősen kihűlőben van), vagy egyszerűen olyan érzelemvezérelt típus aki saját magával nincs megbékélve, s abba rúg aki az útjába kerül. Ez most te vagy.
Ha nem vagy képzett pszichológus akkor ez nem fog megváltozni, vagy lenyeled folyamatosan a békát vagy kevésbé házsártos nővel állsz össze. Az ilyen típust tudni kell kezelni, s már megbocsáss, de úgy tűnik ez neked nem megy. Nem passzol össze a személyiségetek, egyszerűbb ha befejezitek a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!