Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre bizonytalanabb vagyok, ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Kit választanátok?
"Hazudnék, ah azt mondanám, hogy nem hagyott bennem maradandó nyomot, oha nem fogok tudni száz százalékig semlegesen tekinteni rá, még mindig hatással van rám."
"jelenlegi páromat viszont szeretem, és nem értem, hogy miért van rám hatással még mindig a másik fiú. A párom féltékenykedik, pedig nincs rá oka"
Te tényleg nem látod az ellentmondást?
A párod jobban átlátja a te érzelmeidet, mint te saját magad.
Ha egy partner mellett bárki más képbe jön és érzelmileg felkavar, akkor az újat kell választani, mert ha a párod lenne az igazi, az új szitu nem történhetett volna meg.
Kedves 2. kommentelő!
Ebben a két állításban nincs ellentmondás... Mint azt leírtam, a másik fiút már korábban ismertem, mint a páromat munka kapcsán. És nem azt írtam, hogy szeretem, hanem hogy még mindig van rám hatása. Ez nem egyenlő azzal, hogy szeretem. A páromat viszont igen, de ez elbizonytalanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!