Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha felvetődne a hármas kérdése, legjobb barátot vagy idegent választanátok? Vagy kizárt?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal. Egyszer már felvetettem neki a dolgot, de nem nagyon lelkesedett érte. Nem tudom, hogy azért nem, mert még egy pasit szerettem volna bevonni, vagy azért mert szégyenlős. (Soha nem volt hajlandó közös zuhanyzóban sem fürdeni más pasikkal). Nem nagyon merültünk bele a részletekbe a visszautasítása miatt. Ti könnyebben belemennétek a dologba, ha a legjobb barátotok lenne a "kiválasztott", vagy inkább egy ismeretlen? Vagy soha nem változna a nemleges válasz?2015. okt. 11. 13:20
1/5 anonim válasza:
Ha szeret a párod, sosem fog igent mondani. Az enyémnek még azt sem mertem felhozni, hogy nő legyen a harmadik (pedig nővel érdekelt volna), mert lelkileg összetört volna helyben.
Ez maximum valami futó kapcsolatba, vagy barátság extrákkal-ba fér bele, nem egy párkapcsolatba.
2/5 anonim válasza:
Hacsak nincs mindkét félnek igénye erre, akkor az elsőnek igaz van, ez nem fér bele egy kapcsolatba (nálam sem férne bele akár lány akár férfi, növény vagy állat :D).Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak:Inkább egy olyan idegen, akivel találkozunk néhányszor megismerjük kicsit, majd megtörténik és többet nem látjuk.Tehát egy új "barát" akit kicsit durván kifejezve, de erre "tartunk".
3/5 anonim válasza:
Én sem mennék bele könnyen, de ha mindenképpen választani kellene, csakis idegent választanék. Rövid ismerkedés után, ahogy előttem is írták.
Harmadik félként magamat is legfeljebb "nézőként" tudnám elképzelni. Talán ez egy köztes megoldásnak elfogadható olyan kapcsolatokban, ahol nem mindkét fél egyértelmű döntéséről van szó.
4/5 anonim válasza:
Abban a pillanatban zavarnám el a lányt mikor ilyet kérdezne. Nekem ez nem fér bele. Tudom másnak igen...
5/5 anonim válasza:
Inkább idegen, na és végül történt már valami vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!