Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Támogatjátok a melegházasságot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatjátok a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Én teljes mértékben.

2020. dec. 16. 15:22
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%

40es: "A házasság mostmár inkább komoly jogi procedúra, mint vallási, annak minden pozitív és negatív vonzatával."

Nos, nem. Onnan tudom, hogy házas vagyok. Ennek az egésznek az volt a lényege, hogy kinyilatkoztattuk elhatározásunkat Isten előtt, a család előtt, és a haza előtt. Isten áldását kérve, egy keresztény helyszínen, keresztény szokások szerint.

A polgári jogok megilletnek mindenkit szexuális hovatartozástól függetlenül - pontosan. A jogok. Azok a jogok, amiket a törvény biztosít.

A törvény pedig olyan jogot biztosít, hogy egy férfi egy nőt vehet el, egy nő pedig egy férfihoz mehet hozzá.

2021. jan. 8. 10:55
 42/44 anonim ***** válasza:
60%
Igen, joga van egy melegnek is egy ellenkező neművel házasodni, azonban ez kb. Olyan, mintha neked jogod lenne házasodni, de akit szeretsz azt sajnos nem veheted el, mert a törvény nem engedi. De hát mit pampogsz, hiszen jogod az van, de épp azt a nőt akit szeretnél sajnos nem szabad és kész. Csak egy egész pici empátia kell ám ehhez, hogy megértsd, nem kell feltétlenül elkepzelned, milyen lehet melegnek lenni ma Magyarországon. Egyszerűen csak ők ebben az egyben mások, hogy mást szeretnek, de nem különbek az érzéseik a tieidnél. Nekem bele szakadna a szívem, ha lényemből kifolyólag nem dönthetnék a házasságomról és a gyerekvállalasomról. Ez nem melegség kérdése, hanem egyszerűen csak emberségé.
2021. jan. 8. 13:25
 43/44 anonim ***** válasza:
28%
42 Sok ellenkező neműt se lehet elvenni pl mert már házas, rokon stb. Rossz a szemléltető példa
2021. jan. 8. 13:56
 44/44 anonim ***** válasza:
0%

Na meg hát kutyát se lehet elvenni! Pedig mi van, ha én egy kutyába vagyok szerelmes?

Sőt, a kutya is biztosan beleegyezne

Még se házasodhatunk.

Emberség, jaj, baloldal, jaj. Ezért nem menetelsz Pesten, kutyával közösülést utánozva? Dog prideot miért nem szervezel?

2021. jan. 8. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!