Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatjátok a melegházasságot?
Mert mondjuk ők is szeretnék azokat a jogokat ami jelenleg nem illeti meg őket de màsokat igen.
Most ez egy kifacsart példa de egyes orszàgokban a nők nem vezethetnek. Most azért mert nem minden nő szeret vezetni, miért tiltanànk meg minden nőnek hogy jogsit szerezzen?
Én a hàzassàgot meg az örökbefogadást is tàmogatom. Javaslom hogy mindenki làtogasson el egy gyermekotthonba. Én dolgoztam olyan gyerekekkel akik évekig a rendszerben voltak, soha senkihez nem tudtak kötődni, csalàdból azért kerültek ki sokszor mert bàntalmaztàk őket,anyuka apuka nem làtogatta őket ellenben örökbefogadva se lettek mert màr túl idősek voltak a legtöbb örökbefogadó szàmàra. Komolyan valaki ezt kívànja idegenként egy gyereknek minthogy örökbe fogadjàk?? Inkàbb menjen tönkre a rendszerben, fogadja el hogy nem lehet csalàdja?
„13/13 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk ők is szeretnék azokat a jogokat ami jelenleg nem illeti meg őket de màsokat igen.”
Már hogy a fenébe ne illetné meg!
Egy meleg férfi is feleségül vehet egy nőt, egy leszbikus is egy férfit.
Ja csak nem vehetik fel egymás nevét,nem fogadhatnak együtt örökbe gyereket, nem örökölnek a párjuk utàn,sőt ha örökbefogadtak akkor az örökbefogadott gyerek se örököl (legalàbbis az egyik szülője utàn). Mostanában egy csomó kedvezményből is kimaradnak. És egyébként is miért kell kihagyni a tàrsadalom nagy részét ebből az intézményből. Mi olyan fontos a hàzassàgban egyes heteroknak ami miatt kisajàtítanàk? Én pl hetero vagyok, pàrom nem hàzassàgpàrti, én szeretnék hàzasodni. De nem gondolom h ez valami exkluzív klubb amibe kivàltsàg bekerülni
„16/16 anonim ***** válasza:
Ja csak nem vehetik fel egymás nevét,nem fogadhatnak együtt örökbe gyereket, nem örökölnek a párjuk utàn,sőt ha örökbefogadtak akkor az örökbefogadott gyerek se örököl (legalàbbis az egyik szülője utàn). Mostanában egy csomó kedvezményből is kimaradnak. És egyébként is miért kell kihagyni a tàrsadalom nagy részét ebből az intézményből. Mi olyan fontos a hàzassàgban egyes heteroknak ami miatt kisajàtítanàk? Én pl hetero vagyok, pàrom nem hàzassàgpàrti, én szeretnék hàzasodni. De nem gondolom h ez valami exkluzív klubb amibe kivàltsàg bekerülni.”
Ez a heterókra is igaz.
Próbáld meg értelmezni, mit írtam.
Semmi ertelme nem volt a valaszodnak mit reagaljak ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!