Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Támogatjátok a melegházasságot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Támogatjátok a melegházasságot?

Figyelt kérdés
Én teljes mértékben.

2020. dec. 16. 15:22
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
46%
Engem abszolút nem érdekel ha két meleg összeházasodik.Az viszont gáz hogy sok helyen gyereket is nevelhetnek.Mit fog látni az a szerencsétlen gyermek hogy 2 szőrös ember nyalogatja egymást még a hideg is kiráz olyan bizarr még elképzelni is , és ebbe a környezetbe helyeznek el gyakorlatilag egy csecsemőt...Király
2020. dec. 16. 16:38
 12/44 anonim ***** válasza:
67%
Én inkább adnám homokosok kezébe az összes csecsemőt, mint az asszonyverő keresztény alkoholista egylet családjainak a kezébe. A melegeknél legalább tudom, hogy kapnának enni. Tudjátok mit látna a gyerek ahogy felnő? Hogy lehet elfogadóan is élni. Ja, fúj, nehogymá' ne begyepesedett, komplexusos gyerekek legyenek. Inkább éhezzenek, meg legyenek árvaházba. Csak melegeknél ne...
2020. dec. 16. 16:41
 13/44 anonim ***** válasza:
59%

Mert mondjuk ők is szeretnék azokat a jogokat ami jelenleg nem illeti meg őket de màsokat igen.

Most ez egy kifacsart példa de egyes orszàgokban a nők nem vezethetnek. Most azért mert nem minden nő szeret vezetni, miért tiltanànk meg minden nőnek hogy jogsit szerezzen?

Én a hàzassàgot meg az örökbefogadást is tàmogatom. Javaslom hogy mindenki làtogasson el egy gyermekotthonba. Én dolgoztam olyan gyerekekkel akik évekig a rendszerben voltak, soha senkihez nem tudtak kötődni, csalàdból azért kerültek ki sokszor mert bàntalmaztàk őket,anyuka apuka nem làtogatta őket ellenben örökbefogadva se lettek mert màr túl idősek voltak a legtöbb örökbefogadó szàmàra. Komolyan valaki ezt kívànja idegenként egy gyereknek minthogy örökbe fogadjàk?? Inkàbb menjen tönkre a rendszerben, fogadja el hogy nem lehet csalàdja?

2020. dec. 16. 16:44
 14/44 anonim ***** válasza:
45%

„13/13 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk ők is szeretnék azokat a jogokat ami jelenleg nem illeti meg őket de màsokat igen.”

Már hogy a fenébe ne illetné meg!

Egy meleg férfi is feleségül vehet egy nőt, egy leszbikus is egy férfit.

2020. dec. 16. 16:48
 15/44 anonim ***** válasza:
52%
igen, a házasságot is és az örökbefogadást is. nem attól lesz valaki jó vagy rossz szülő, hogy milyen a szexuális irányultsága.
2020. dec. 16. 16:56
 16/44 anonim ***** válasza:
55%

Ja csak nem vehetik fel egymás nevét,nem fogadhatnak együtt örökbe gyereket, nem örökölnek a párjuk utàn,sőt ha örökbefogadtak akkor az örökbefogadott gyerek se örököl (legalàbbis az egyik szülője utàn). Mostanában egy csomó kedvezményből is kimaradnak. És egyébként is miért kell kihagyni a tàrsadalom nagy részét ebből az intézményből. Mi olyan fontos a hàzassàgban egyes heteroknak ami miatt kisajàtítanàk? Én pl hetero vagyok, pàrom nem hàzassàgpàrti, én szeretnék hàzasodni. De nem gondolom h ez valami exkluzív klubb amibe kivàltsàg bekerülni

2020. dec. 16. 17:00
 17/44 anonim ***** válasza:
52%

„16/16 anonim ***** válasza:

Ja csak nem vehetik fel egymás nevét,nem fogadhatnak együtt örökbe gyereket, nem örökölnek a párjuk utàn,sőt ha örökbefogadtak akkor az örökbefogadott gyerek se örököl (legalàbbis az egyik szülője utàn). Mostanában egy csomó kedvezményből is kimaradnak. És egyébként is miért kell kihagyni a tàrsadalom nagy részét ebből az intézményből. Mi olyan fontos a hàzassàgban egyes heteroknak ami miatt kisajàtítanàk? Én pl hetero vagyok, pàrom nem hàzassàgpàrti, én szeretnék hàzasodni. De nem gondolom h ez valami exkluzív klubb amibe kivàltsàg bekerülni.”

Ez a heterókra is igaz.

Próbáld meg értelmezni, mit írtam.

2020. dec. 16. 17:02
 18/44 anonim ***** válasza:
43%
#17 ők nem fogják tudni értelmezni amit írtál mert defektesek.
2020. dec. 16. 22:39
 19/44 anonim ***** válasza:
33%

Semmi ertelme nem volt a valaszodnak mit reagaljak ra

2020. dec. 16. 22:57
 20/44 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Raadasul az emberiseg egy nagyon nagy resze bi- es homoszexualis, evezredek ota tudni rola. Veleszuletett beallitottsag. A legtermeszetesebb dolog nem alszentkedni.
2020. dec. 17. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!