Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Támogatjátok a melegházasságot?
Igen.
Viszont a gyerekvállalást nem. Úgy gondolom, hogy ez egy természetellenes minta a gyermek számára, ami nem egészséges neki a fejlődése során. A gyerekkori minták nagyon erősen áthatják az egész életet.
Ellenben magát a házasságot támogatom. Miért ne? Ő dolguk, hogyan élnek.
Egyáltalán nem. Házaspár az férfi és nő szövetsége. Tőlem a hálószobában mindenki azt csinál, ami jól esik, de intézményesíteni nem kellene. És nem korszerű, de számomra férfi létezik és nő.
A genderelméletből addig elfogadó vagyok, hogy a fiú nem genetika miatt játszik puskával, a kislány nem azért babázik, szocializációs okokból.
De nincs fiúlány, lányfiú, meg másik ezer.
Nem az a feladat, hogy mondjuk el, mit gondolunk?
A nulla százalékom most azt jelenti, hogy hülye vagyok mert
– válaszoltam a kérdésre;
- mert hülye vagyok, és ti jobban tudjátok, én mit gondolok?
De teljesen mindegy. Én nem változok. Nem, nem támogatom.
"A gyerekkori minták nagyon erősen áthatják az egész életet."
Ugyan hány olyan meleget láttál, aki azért lett meleg, mert gyerekkorában olyan hatások érték?
Gondolom egyet se.
Érdekes, az összes meleg ismerősömnek nő az anyja és férfi az apja. Mégis melegek lettek.
IGEN!!!
Mióta ennyire felvállalt a melegség a fiatal srácok között, azóta könnyebb sulis csajokkal ismerkedni, így 40 évesen is. És ezt más, környezetemben lévő ismerősöm is mondja.
A különböző neműek alig-alig házasodnak, a homoszexuálisok meg minden áron házasodni akarnak?
Íha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!