Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi csináljak, ha mióta gyerekü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi csináljak, ha mióta gyerekünk született, nem vonzódom a feleségemhez?

Figyelt kérdés
Nem az a probléma, hogy szülésnél bent voltam, mert az egyáltalán nem viselt meg. Hanem az, hogy beanyukásodott.

2020. okt. 26. 15:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
27%
Nyilván, nem volt meg kapcsolatom férfival, a ferjemmel csak húsz éve élek házasságban és nagycsaládosok vagyunk.
2020. nov. 11. 15:22
 52/53 anonim ***** válasza:
6%
#51, akkor hogy kérdezhettél ekkora zöldséget? Ez pont olyan, mintha én azt kérdezném, hogy az illető anyuka mit tesz azért, hogy én ne járjak el csajozni? Egy kapcsolatban azért van néhány alapértelmezett dolog, köztük, hogy a társ társként viselkedik, vagy elhúz a 3,14csába...
2020. nov. 11. 17:54
 53/53 anonim ***** válasza:
94%
Mert pld ha az apa semmit nem tesz se a gyerekkel, se a háztartásban, vagy, ha a gyerek érkezésével már csak apa és nem társ, férfi vagy nincs mellette az anyukának támogatott én ideje, akkor úgy nehezebb az anyukaság mellett más szerepek betöltése is.
2020. nov. 11. 21:33
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!