Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi csináljak, ha mióta gyerekü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi csináljak, ha mióta gyerekünk született, nem vonzódom a feleségemhez?

Figyelt kérdés
Nem az a probléma, hogy szülésnél bent voltam, mert az egyáltalán nem viselt meg. Hanem az, hogy beanyukásodott.

2020. okt. 26. 15:43
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
100%
Rokonságban pontosan ugyan ez történt. Beanyukásodás, már már betegesen csak a gyerekre koncentrált és az apukát teljesen ki akarta zárni ami olyannyira sikerült hogy eltelt pár év azóta apuka már mással él. Amikor elsőre kiderült az affér mindenki farkast kiáltott a családban de utólag külső objektív szemmel azt mondom rá sokkal jobban tette apuka hogy keresett mást. Neki is csak 1 élete van és nem kell mindent beáldozni. A gyerekre így is maximálisan odafigyel azóta is. Anyuka sajnos hanyatt homlok megváltozott. Úgyhogy melegen javaslom minden leendő anyukának mint elrettentő példa hogy csak ésszel anyukáskodni.
2020. nov. 9. 13:26
 42/53 anonim ***** válasza:
Milyen az elanyukásodás?
2020. nov. 9. 14:50
 43/53 anonim ***** válasza:
42, lásd #38
2020. nov. 9. 17:27
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

a 38-as válaszolóval én sem értek egyet.

Tényleg természetes,hogy az anyukáknak a gyerekük a legfontosabb.

De ez nem jelenti azt,hogy normális ha azon kívül semmi más nem az, még önmaga sem.

Mielőtt megszületett sem 1 dologra korlátozódik minden figyelem.Ugyanúgy fontos a párod,barátaid,családod és önmagad.

Szülés után miért lenne normális,hogy 100%ban csak a gyerek a fontos?

Én amikor szültem nyilván az első pár hónap a babáról szólt.Férjemnek és nekem is.

De utána úgy,hogy törődtem a gyerekemmel és a háztartással volt időm magamra és a férjemre is.

Szerintem nem normális az ha valaki annyira "elanyukásodik" mint amit a kérdező írt.

2020. nov. 10. 10:53
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy az olyan nők, akik szülés után csak és kizárólag a gyereküknek élnek, azok miért nem válnak el, és miért nem engedik a párjuknak azt, hogyha már velük nem, akkor mással boldog legyen? És mi lesz ezekkel a beanyukasodott "nőkkel" azután, amikor a gyerekük felnő? Ezeknek a nőknek a gyerek nem az életük része (mint ahogy a normális nőknél), hanem az életük értelme, ami már egy nem normális dolog. Ezek a nők szokták kiidegelni a vejüket/menyüket, mert "elvette" tőlük a gyerekeiket. Meg ezek azok, akik fenyegetni szokták felnőtt korukra a gyereküket, hogy ha el mernek költözni, akkor öngyilkosok lesznek.
2020. nov. 10. 17:34
 46/53 anonim ***** válasza:
Kevés a pszichológus
2020. nov. 10. 18:09
 47/53 anonim ***** válasza:

"Én azt nem értem, hogy az olyan nők, akik szülés után csak és kizárólag a gyereküknek élnek, azok miért nem válnak el, és miért nem engedik a párjuknak azt, hogyha már velük nem, akkor mással boldog legyen?" - miért, miért... mert a gyereküknek JÁR az apa is, az apa által nyújtott biztonság is...őket az abszolút nem érdekli, hogy a férfinak is jó legyen, kizárólag az, hogy gyereküknek legyen meg minden...

Nekem ha egy nő azt mondaná, hogy "csak a gyerek miatt marad mellettem", aznap tenném lapátra... mert nekem viszont így egy percig se kell...

2020. nov. 10. 21:53
 48/53 anonim ***** válasza:
69%
Az apukák mit tesznek, hogy az anya ne anyukásodjon el?
2020. nov. 11. 03:52
 49/53 anonim ***** válasza:
28%
#48, első sorban igyekszünk jól párt választani, olyan hölgyek személyében, akiknek erre kevés a hajlamuk.:)))
2020. nov. 11. 04:09
 50/53 anonim ***** válasza:
74%

Nagy igazságot írtál #45.

#48-ra meg nem lehet mit mondani. Látszik nem volt még kapcsolata férfival.

Aki ilyen jellemű nő amelett fejen is lehet e állni, e fog anyukásodni.

2020. nov. 11. 05:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!