Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi csináljak, ha mióta gyerekü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi csináljak, ha mióta gyerekünk született, nem vonzódom a feleségemhez?

Figyelt kérdés
Nem az a probléma, hogy szülésnél bent voltam, mert az egyáltalán nem viselt meg. Hanem az, hogy beanyukásodott.

2020. okt. 26. 15:43
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

De jó, hogy itt mindenki belelát az életembe, és megtudja mondani egy anonim oldalról, hogy én milyen apuka vagyok, és mennyit foglalkozok a gyerekemmel! Meséljetek még!

Igen is van foglalkozva vele, mert az apja vagyok. Kelni nem kelek hozzá, mert már 2 hetesen átaludta az éjszakát. Amikor hasfájós volt és nem azért sírt, mert éhes, akkor én is keltem hozzá. És most verjétek le rajtam, mert férfi vagyok, és nem tudok szoptatni (cumis üvegből nem fogadta el a tejet).

Nekem nem az a bajom, hogy nem olyan szülés után, hiába írjátok. Mert csak annyit változott, hogy vannak a hasán meg combján, fenekén striák, de az pont nem érdekel, lesz...rom, nekem is vannak striám gyors növéstől, rohadtul nem érdekel. Volt rajta 10 kg max, de az szülés után lement.

Nekem az a bajom, hogy azért, mert én apuka lettem, őt az életemből még nem zárom ki, de ő engem igen. És ne legyen már az normális, hogy nem hagyja nekem még azt se, hogy megfürdessem a gyereket, és nehogy már csak az ő jelenlétében lehessen azt a gyereket kézbe venni. Annak a gyereknek van apja, a nőnek meg férje. Nekem ezzel van a bajom meg az igénytelenséggel. Amikor mondom neki, hogy (ha már nem mos hajat) fogja össze a haját, mert zsíros, akkor az ne legyen már általános meg elfogadható, hogy azt mondja, hogy "Jó' van az úgy!". És akkor most megfordítom a kérdést: Azok a nők, akik ide irogálnak, elmondanak engem minden féregnek, azoknak lenne gusztusok odabújni a férjükhöz, aki igénytelen, bele van b.zulva a gyerekbe, és semmit nem csinál? 1 éves lesz a gyerek. Mégha pár hónapos lenne, megérteném, mert új szerep, bele kell tanulni, de 11 hónapos a gyerek. És az normális, hogy szülés után 5 hónappal se lehet hozzáérni? Még megsimogatni se? Megsimogatom a vállát, vagy megpuszilom csak úgy, és elkezd üvölteni, mint egy idegbeteg, hogy hagyjál békén? És akkor még én vagyok a féreg... Hát persze hogy nem kívánom már! És engem kell elhordani mindennek meg én vagyok a rossz apa...

na ide se írok többet!

2020. okt. 26. 16:55
 22/53 anonim ***** válasza:
17%

21.-re, a kérdezőnek.

Befordult, mert rájött, hogy neki vége. A baba megpecsételte a további életét, és fékezni fogja amíg él. Jobbra, többre vágyott az életben, és az álomnak vége.

Mint amikor BMW-t akarsz...de csak Opel-re telik, és tudod, hogy miután megvetted, sosem lesz megint pénzed új kocsira, pláne nem új BMW-re. :(

2020. okt. 26. 16:59
 23/53 anonim ***** válasza:
1%
Keress szeretőt. A nejed is ezt fogja tenni.
2020. okt. 26. 17:01
 24/53 anonim ***** válasza:
98%

Nyugi, nem mindenki támad, voltak rendes tanácsok is. De őszintén szólva nem sok információt osztottál meg, így persze, hogy mindenki találgatni próbált, hogy mi lehet a baj.

Most, hogy ezt így leírtad már jobban látjuk egy kicsit a helyzetet, bár így is csak találgatni lehet, szerintem.

Az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy csak gyereket akart, és férjet nem? Miért nem engedi, hogy felvedd a gyereket? Erre mit mond?

Ha nagyon elhagyja magát, akkor depressziós is lehet.

2020. okt. 26. 17:03
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Ezt modjuk az elején leírhattad volna Kérdező, azrán mondjuk értlemesebb választ kapsz. Le kell ülni, meg kell mobdani, hogy engedje ki a gyereket a kezéből, mert ez tényleg nem normális, ha valaki így kapaszkodik. Valahol ez azt jelenti, hogy nem bízik a te apai képességeidben sem, hogy te akár 30 percig tudsz rá figyelni, amíg ő hajat mos. Ezt így keményen mondd meg és hogy tegye rendbe magát.

31n

2020. okt. 26. 17:04
 26/53 anonim ***** válasza:
97%

Talán normálisan ülj le vele és beszélgessetek erről!

Mondtad már neki mit érzel, miért nem kívánod?

Ez a gyereke túlféltése se épp jó.

N

2020. okt. 26. 17:04
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a 20-as. Na, ilyenkor kell ezt megbeszélni. Hagyni egy órát, higgadtan felsorolni, hogy neked mi a bajod, nem érzed, hogy meg tudod élni az apaságodat, mert nem engeded oda a gyerekhez, nem vonzódsz hozzá, mert elhagyta magát, neked fontos az, hogy a feleséged is legyen, ne csak a gyereketek anyja. Ő ehhez mit szól, mit szeretne, mi a véleménye. Ha nem hajlandó változtatni, vagy higgadt közeledésre is rikácsol meg vagdalkozik, akkor meg megmondani, hogy ez így neked nem megy akkor.
2020. okt. 26. 17:05
 28/53 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Gyerekek, kérem a vörös vihart, de a 20-asnak van igaza. Jól beszéltél, 20-as! :)))
2020. okt. 26. 17:05
 29/53 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell nyivákolni kérdező. Legközelebb ossz meg több információt a helyzetről és akkor normálisabb tanácsokat kapsz. Amíg ezt nem fogod fel, addig nincs helye a rinyának.

Amit ide hánytál, az kevés volt ahhoz, hogy érdemibb válaszokat kapj.

2020. okt. 26. 17:26
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt sokkal nagyobb bajok vannak annál, minthogy te nem kívánod. A feleségednél kvára nem kerek valami. Lehet, hogy ő tudja, hogy mi, de az is lehet, hogy ő se tudja mi baja. Nagyon kéne nektek egy őszinte beszélgetés, mert így borítékolható a válás sajnos :(

32N

2020. okt. 26. 17:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!