Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi csináljak, ha mióta gyerekü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi csináljak, ha mióta gyerekünk született, nem vonzódom a feleségemhez?

Figyelt kérdés
Nem az a probléma, hogy szülésnél bent voltam, mert az egyáltalán nem viselt meg. Hanem az, hogy beanyukásodott.

2020. okt. 26. 15:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
24%
Küld el dolgozni, ne tartsd ki.
2020. okt. 26. 21:17
 32/53 anonim ***** válasza:
69%
Mit hittél mi fog történni? Beszêlj vele, kommunikáljatok, hogy ne csak a poronttyal foglalkozzon, hanem legyen feleség!
2020. okt. 26. 21:59
 33/53 A kérdező kommentje:

Már nem azért, nem rosszindulatúskodni akarok (ahogyan mások itt kommentben meg privátban tették), de 5 évesnek néztek? Szerintetek én az első adandó alkalommal iderohantam kiírni ezt a kérdést? Szerintetek nem ültettem már le 100x megbeszélni, hogy nekem ez így nem jó? Vele már beszélgetni se lehet erről, mert csak hallgat meg terel. És akkor az ilyen nők csodálkoznak, ha megcsalják őket, vagy otthagyják őket...

Még mielőtt bárki is a torkomnak esne megint, és kapnám a 30 privát üzenetet: nem a gyereket hagynám el, csak a feleségem. Mert ha így folytatja az lesz.

2020. okt. 26. 23:27
 34/53 anonim ***** válasza:
96%

kérdező, ez nem ellened szól, de ismerek olyen férfiakat, akik ilyen esetben csak nyígnak és panaszkodnak a haveroknak, de a nővel ezt sosem közölték normálisan, egy higgadt beszélgetés formájában... vagy soha, csak puffognak, vagy azt hiszik, ha mondjuk a nő rájuk mordul, és utána visszaordítanak, hogy "b.a meg, veled nem lehet csinálni semmit, miért vagy ilyen p...a", az már megbeszélés.

Ha több megbeszélés után sem hajlandó változtatni, akkor igen, a szakítás a megoldás.

2020. okt. 26. 23:30
 35/53 anonim ***** válasza:
31%

A legtöbb nő ilyen lesz szülés után, mert csak spermadonor kellett nekik, nem társ. Ha meg már próbálkoztál és lepattintott, nem változott akkor mi a kérdés? Mi a büdös fenének vagy még mindig vele? És ne használd a gyereket kifogásnak, te mondtad, nem őt hagynád a francba, hanem a csajt, és amúgy meg is értem. Nőként.

Az ismerőseim közt sok ilyen volt, a csajok többsége kiszülte az agyát is, elment az eszük, miután meglett a gyerek, aztán csak pislogtak, meg háborogtak mikor a pasiknak 2-5 év szexmentes és egyéb mentes semmi élet után elege lett és dobbantott. Mikor mesélték a sztorikat és nekem panaszkodtak, még én voltam a szar, hogy közöltem velük, maguknak köszönhetik.

2020. okt. 26. 23:59
 36/53 anonim ***** válasza:
76%

Mi lesz a gyerek 1.5-2-3 éves korában? Az sokkal több időt, erőt, figyelmet igényel a szülőktől.

Van ideje (gyerek nélkül)és pénze magára? Netezni, olvasni, tanfolyam, fodrász, körmös, kozmetikus, ruhák stb. ? A gyereken kívül van más társasága?

2020. okt. 27. 02:20
 37/53 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező! Amikor kiírsz ide egy kérdést, mindig tartsd észben, hogy lesznek rosszindulatú hozzászólók. Mindig. Mert nekik esetleg egy kalap szar az életük és nehogy már neked jobb legyen, meg vannak a prosti pártiak...

Szelektálj!

Milyen a hangulata a feleségednek? Mennyit megy társaságba? Mit szokott csinálni? A környezetét is elhanyagolja? Most nem akarom védeni, de könnyen lehet, hogy depressziós, esetleg szorong. Nem tenne jót egy pszichológus? Vagy párterapeuta? Mert ha igénytelen lett, akkor azt nem magyarázza más, ha előtte nagyon adott magára, minthogy gondja van. Túlfélti a gyereket, lehet, hogy nagyon szorong, bizonytalan.

Te ezt hogy látod?

2020. okt. 27. 06:55
 38/53 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező! Én nem mondom, hogy rossz apa vagy. Viszont tudományosan bizonyított tény, hogy az anyák nagy részének a gyerek az első a gyerek kb. 2-4 éves koráig. Egy "pszichológiai" előadáson hallottam (Pál Ferenc). A férj sokadlagos ebben az időszakban. Ez a válaszom arra, hogy "nehogy már ez legyen a normális", meg hogy "5 hónap után sem lehet hozzáérni". Sajnálom, hogy erről a gyerekvállalás előtt nem hallottál, sok mindentől megkímélhetne sok párt. :(
2020. okt. 28. 01:37
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

#38, látod, ezért sem kezdenék "anyatípusúnak" mondott nővel soha. Nem vagyo mazó.

Kérdező, neked meg maradnak a szokásos lépcsőfokok, megpróbálni egymással megbeszélni a helyzetet, ha ez kevés, párterápia, ha az se működik, akkor válás. Utóbbit nem érdemess sokáig halogatni, mert közben te folyamatosan vesztesz, és egyre lejjebb kerülsz, amitől egyre nehezebb lesz újra "nyeregbe ülni"...

2020. okt. 28. 11:47
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
38nak hinnek, erdemes lehet utananezni, PalFeri jo szakmailag ahogy en hallgattam. Egyebkent az is lehet hogy kimerult idegileg es fizikailag a feleseg, kene neki sok masszazs, gyogytea, sokfele etel es tamogato kornyezet. Baratok, ilyesmi. Szerintem jo ha te se vagy kiszipolyozodva, igy nem tudom jo,, - e neki. Az is kerdes hogy szeretede a gyermeked anyjat. Nekem meg nincs gyerekem csak erdekes a tema.
2020. nov. 8. 09:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!