Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen házassági kikötésről házassági szerződesben mit gondoltok?
Mert ez egy egyoldalú, rád egyértelműen negatívan ható kitétel,amit ráadásul te találtál ki. Ha szivatni akarod magad, az a te dolgod. De ember nincs, aki, ahogy öregszik nem hízik, hacsak a genetikailag nem vékony típus. Egyre több energia kell majd, hogy a lassuló anyagcseréd mellett se hízz, miközben a párod gyakorlatilag azt csinál majd amit akar, hiszen csak téged köt a szerződés. És ő is öregedni fog, lassul az anyagcseréje, romlanak az ízületi és egy ponton túl, vagy nagyon odafigyel majd magára, vagy mint a többség beleül a dologba és elhagyja magát.
Ahogy öregszik az ember, változik, változnak a prioritásai, a jelleme, az érdeklődési köre, könnyen lehet, hogy úgy egészében változnak az életkörülményeitek.
Szerintem naiv dolog kijelenteni, hogy pont ugyanilyenek lesztek 10-20 év múlva is. Azt meg egyenesen idiótának tartom, aki önként vállal láthatóan egyoldalú, kedvezőtlen feltételeket, minden garancia nélkül.
Nem én, hanem egy IGEN KOMOLY, ismert és elismert ügyvéd mondta, hogy idehaza, a házassági szerződés messze - messze nem olyan erős, mint az USA-ban.
SZERINTEM, ez a kikötés a jó ízlést sérti, így jogilag nem áll meg. Jó eséllyel bele sem fogják írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!