Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződés?
Figyelt kérdés
A párom kijelentette hogy házassági szerződést írunk. Kész. Persze ezen ne múljon semmi, megvan köztünk a teljes bizalom de azért kicsit meglepett és rosszul érintett. Ti mit szólnátok?2020. máj. 14. 09:30
2/20 anonim válasza:
Nagyon eltér az anyagi helyzetetek?
3/20 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején én dolgoztam, ő tanult. De a szülők mindkét oldalról segítettek, így gond sosem volt most pedig szinte egyenlő. Ő vezetőként többet kap, én alkalmazott vagyok de magas beosztásban. Nagy különbség sose volt, most sincs.
2020. máj. 14. 09:47
4/20 anonim válasza:
Írjatok. Van olyan eset, hogy van értelme. De azért én átnézetném egy ügyvéddel mielőtt aláírom, nehogy az legyen, hogy miközben én a gyerekeit szülöm, nevelem otthon pár évig, nekem ne járjon semmi a közösből. Ugyanis kettőnk akarata volt, hogy otthon maradjak arra az időre.
5/20 anonim válasza:
És mi lenne abban a szerződésben?
6/20 anonim válasza:
Én örülnék ennek. Nálunk én kezdeményeztem ezt nőként. Sok dologtól megvéd, szerintem hasznos és praktikus. Ráadásul bele lehet foglalni olyan dolgokat is, qmkrenem vonatkozik törvény, viszont hasznos lehet a vagyonmegosztásban a vagyon megoszlását befolyásoló tényezőként számon tartani (például a hűtlenség és csalás). :)
7/20 anonim válasza:
"például a hűtlenség és csalás"
Kamu. A magyar törvények szerint ilyent nem tartalmazhat, csak a vagyonra vonatkozó megállapodást.
8/20 anonim válasza:
Igen, ez a vagyonra vonatkozik. Mindent bele lehet írni, ami alapján valaki lemond a vagyonáról és kiszáll a vagyonközösségből. Nálunk ilyen a hűtlenség is. Azt is bele lehet foglalni, hogy mi számít annak és mi számít bizonyítéknak.
9/20 anonim válasza:
4..,,Persze egy jo hazassag kezdete, h ugyveddel korbe fonod a parod, h rakeszulj a vallasra...Amit leirtal sz alapjan feleslegesnek tartom mert ezt altalaban azok irnak ahol az egyik fel vagyonos a masik pedig nem.
10/20 anonim válasza:
#8: Ne hazudj! Hutlenseget és hasonló dolgokat NEM tartalmazhat Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!