Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzelmi hűtlenség kiderülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi hűtlenség kiderülése után (a férfi volt hűtlen, de szexuális kapcsolata nem volt a nővel), ha összeházasodik egy pár, lehetnek még jól együtt? El lehet ezt felejteni, bizalmat visszaszerezni?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 22:01
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
A hűtlen fél azonnal elvesztette a szimpátiám, de azzal sem tudok együttérezni, akitől ez a zseniális eszmefuttatás származik, hogy ezek után értelmes lépés a házasság.
2019. jún. 14. 22:03
 2/41 anonim ***** válasza:
89%
Én úgy vagyok, hogy aki nekem hazudik vagy nem tetsző dolgot tesz, azt kiiktatom az életemből. Az nem lehet működő házasság ahol az egyik fél más irányba is kacsintgat. De ha te beéred ilyennel akkor sok boldogságot!
2019. jún. 14. 22:08
 3/41 A kérdező kommentje:
# 4 Én vagyok a szemét újdonsült férj, kösz!
2019. jún. 14. 22:09
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ami ilyen nyomot hagyott benned hogy például itt is felhozod kérdésként az nem fog elfelejtődni! A házassággal nem fog tőrlődni a gondolataidból!

Ha képes volt ilyenre hogy közben Veled együtt volt,képes lehet rá házaságban is!

Nehéz így, hogy pont nem ismerjük a szitut!Ezt Te látod hogy tényleg megbízhatsz-e benne!(?)

2019. jún. 14. 22:11
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az érzelmi megcsalás, mi történt? Mióta vagytok együtt?
2019. jún. 14. 22:14
 6/41 A kérdező kommentje:

A 6. évben történt, hogy beleszerettem valakibe... de aztán az nem realizálódott egyéb okok miatt.

Akkor megkértem a párom kezét. Ő meg gyanakvó, a felszínen elvagyunk, de igazából, áh...

2019. jún. 14. 22:19
 7/41 anonim ***** válasza:
Szerintem, ennyi év után megtörténhet az ilyesmi, de ha te úgy érzed, hogy nem tudsz már boldog lenni mellette, akkor inkább váljatok el. Ne kínozd magad, ha ennyire rossz.
2019. jún. 14. 22:36
 8/41 A kérdező kommentje:
Ahogy a kérdésben is szerepel, én tudnék ezzel a botlással élni, a feleségem szenved tőle.
2019. jún. 14. 22:41
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi van a másik nővel?
2019. jún. 14. 22:48
 10/41 A kérdező kommentje:
Semmi.
2019. jún. 14. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!