Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kedves ismerősöm. Tízen egynehány éve együtt van egy nős férfivel. Szerintetek van rá esély, hogy mihamarabb különmenjenek?
Mit gondoltok a férfiről?
Az ismerősöm elmondása szerint nagyon féltékeny.
Akkor most rakjuk össze, amit tudunk.
Van egy kedves ismerősöd, ezek szerint egy nő.
Tizenéve együtt van egy nős férfival, vagyis szeretője valakinek, akinek van egy felesége. Tizenéve.
A férfi tizenéve csalja a feleségét a kedves nősimerősöddel, aki a szeretője.
És ez a férfi, aki tizenéve csalja a kedves nőismerősöddel a kedves nejét, ez a férfi féltékeny.
Kire? A kedves nőismerősödre?
És miért érdekel mindez téged?
Miért érdekli? Mert az a kedves ismerős - ő maga.
Kire féltékeny a férfi? Mindenkire, mert a kellemes állapotot, amiben létezik, nem szeretné elveszíteni, pedig tudja, hogy igaza lenne a szeretőjének, ha elhagyná, ha családot akarna, stb, és nem tehetne ellene semmit.
Egyutt van ? Az kizart
10 eve dugja
Utolsó, ha tizenéve együtt vannak, akkor bizony nem csak dugja. Valamiért csak vele van, ha csak dugni akarna valakit, azért nem tart fenn egy tizenéves viszonyt. Nagy eséllyel szereti, csak gyáva dönteni.
Kérdező, bárki is legyen akiről beszélsz, akár te, akár az ismerősöd, én bizony elmondanám a feleségnek. Kitálalnék, nincs mit vesztenem alapon. Legalább így vagy úgy vége szakadna ennek az áldatlan állapotnak.
Én öt éve vagyok ilyen helyzetben, egyre inkább érik bennem, még most nyáron kipakolok mindent, így tovább nem mehet.
Ha hozzam jonnel kitalani ugy megvernelek hogy hajad nem maradna a fejeden.
Ha az en ferjem kene neked tuti nem elned tul
Mas ferje kell sajatot nem talalsz ?
A karma fogja a punanidat kiegetni
Persze ferjemet kidobnam mint macskat....
De a szeretot attol megkapna a ringyoknak jaro verest
Tuti orszag vilag megtudna milyen olcso ocska hogy csak mas hasznalt ferje jut neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!