Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy kedves ismerősöm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kedves ismerősöm. Tízen egynehány éve együtt van egy nős férfivel. Szerintetek van rá esély, hogy mihamarabb különmenjenek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a férfiről?

Az ismerősöm elmondása szerint nagyon féltékeny.

2018. máj. 9. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Verekedős nők! Primitívek és szánalmasak vagytok. Milyen érzés amikor egy férj csak azért van a feleségével mert az széttépné őt és a szeretőjét is? Hol itt a szabad akarat? Hallottam én olyan sztorit is (a férj panaszkodott) hogy a neje majdnem nekiment az autóval pedig csak gyanú volt. Ő bizony még más nőre sem mer nézni..... Hát milyen kapcsolat az ilyen? Semmi önérzet nem szorult belétek? (nő vagyok)
2018. máj. 11. 16:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Melyik az erkolcstelen dolog

Egy budos ribizli aki mas ferjenek teszi szet pedig tudja csaladja van es nos.

Vagy az a hites feleseg aki ezt jogosan megjutalmazza a ribizlit azzal ami jar neki.

Ok okozat tudta nos csaldja van vallata a kovetkezmenyeket.

Az a ferfi aki ezt pedig tudja es ezert huseges semmi baj ezzel a lenyeg a huseg. \

Szabad akarat pedig ez is hiszen onszantabol nem csalja az asszonyt. En sem lepek le a jardarol szaabd akaratbol annak ellenere tudom eluthet az auto.

PS igaza van a nonek en is ramentem volna sot gazt is adtam volna korhazi apolasra szorult volna a kapcarongy.

2018. máj. 11. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt az aprócska részletet nem tudjuk, van-e gyerek pl.
2018. máj. 11. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha egy nő egyszer megszerzett valakit az örök életére a TULAJDONA kell maradjon. Akkor miért mennek szét párok és jönnek létre új kapcsolatok? Tehát egy rossz kapcsolat is örökre kell, hogy szóljon, mert hát egyik félnek sincs JOGA kilépni, mert hát ugye a másik tulajdona. Illetve FÉLNIE kell a bosszútól. Milyen érzés az egy nőnek ha tudja,érzi a "párja" csak megfélemlítésből van vele, igazából már nem szereti? Megéri a kardoskodás a mindenáron való megtartás?
2018. máj. 12. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Joga van kilepni

Ezt a jogot valasnak hivjak

De feremenni nincs joga ha megteszi kovetkezmenyeket viselnie kell.

Ha hazassag kapcsolat rossz a felek leulnek es megbeszelik a valast

Valas es kulonkoltozes utan johet az uj baratno

2018. máj. 12. 12:41
 16/16 anonim ***** válasza:

14.Ahhoz nem elég tökös biztos, hogy kimondja, vége,váljunk el, nem megy tovább. Utána csajozhatna, amennyit akar.

De nem, egyszerűbb félrekefxélni...titkolózni, becsapni a gyanútlan nejét...hátha nem derül ki..

2018. máj. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!