Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzelmi hűtlenség kiderülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi hűtlenség kiderülése után (a férfi volt hűtlen, de szexuális kapcsolata nem volt a nővel), ha összeházasodik egy pár, lehetnek még jól együtt? El lehet ezt felejteni, bizalmat visszaszerezni?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 22:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a te érzéseidre lennék kíváncsi. Őt lezártad?
2019. jún. 14. 22:50
 12/41 A kérdező kommentje:
Persze.
2019. jún. 14. 22:51
 13/41 anonim ***** válasza:

Akkor miért házasodnál ember? Az pont, hogy a kizárólagosságot jelentené.

32/f

2019. jún. 14. 22:54
 14/41 A kérdező kommentje:
Mivel azzal a nővel nem sikerült beteljesíteni a szerelmet, ezért nem akartam felrúgni a meglévő kapcsolatomat, amibe már több évet beleöltem, és végül is szeretem a páromat, ezért házasodtam meg.
2019. jún. 14. 22:57
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

"azzal a nővel nem sikerült beteljesíteni a szerelmet, ezért nem akartam felrúgni a meglévő kapcsolatomat"

Elég ködös a sztori.. ÉS honnan tudta meg a feleséged a titkos szerelmed? Nem is léptél a nő felé? Vagy léptél, de az letojt, és visszamentél megkérni a kezét? Mert azért itt vannak még árnyalatok..

2019. jún. 14. 22:59
 16/41 anonim ***** válasza:
A tüske ott lesz mindig is a feleségedben, amit megértek.
2019. jún. 14. 22:59
 17/41 A kérdező kommentje:

A nő is szerelmes volt belém, ezt mondta.

A párom előtt lebuktam az üzenetekkel, nem voltam elég óvatos, szóval látott elég sok mindent, volt sírás, kiabálás, mélypontok... de elmagyaráztam neki, hogy fizikai értelemben nem csaltam meg.

Neki ez fontosabb volt, hogy nem feküdtem le mással, számára az a megcsalás.

Mióta összeházasodtunk, jobban figyel, mindenhová jön velem, kivéve a munkahelyemet, és szemmel tart.

Ez nehézzé teszi az életet, de valahol megértem, hogy ilyen.

Csak hát nem könnyű....

2019. jún. 14. 23:04
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

"A nő is szerelmes volt belém, ezt mondta."

- ÉS akkor mi volt a gond, ami miatt mégsem "teljesülhetetett be"? A nő nem akarta?

Mert ez sem mindegy.. Erre voltam kíváncsi.

Mondjuk ha a nő miatt nem lett semmi, és látta is az enyelgést és a szerelmi vallomást- amit amúgy is véletlenül tudott meg-, akkor nincs túl sok önbecsülése a feleségednek..

2019. jún. 14. 23:13
 19/41 A kérdező kommentje:
A másik nő időközben kiábrándult belőlem, neki nem fért bele, hogy hozzá közeledtem, miközben párom van. Sürgetett, hogy jussak dülőre. Én elcsesztem, ezzel nem számoltam. És akkor így maradtam a párommal.
2019. jún. 14. 23:17
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, így én sem tudnék bízni benned. És nem azért, mert beleszerettèl másba, ilyen megtörtént, nem is tehetsz róla. De az írásod alapján úgy jön le, hogy azért maradtál csak a feleségeddel, mert a nővel nem jött össze, ráadásul őszinte sem voltál, hanem lebuktál. Nekem ezek sokkal súlyosabbak, mint a szerelem.

Ez persze csak én vagyok, viszont innen bizalmat visszanyerni nem lesz egyszerű. Sok idő, türelem, és persze bizonyítás, hogy valóban szereted és bízhat benned.

2019. jún. 14. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!