Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzelmi hűtlenség kiderülése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi hűtlenség kiderülése után (a férfi volt hűtlen, de szexuális kapcsolata nem volt a nővel), ha összeházasodik egy pár, lehetnek még jól együtt? El lehet ezt felejteni, bizalmat visszaszerezni?

Figyelt kérdés

2019. jún. 14. 22:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Értem. Hát, tedd el tanulópénznek.. Ez kb a legrosszabb forgatókönyv.

Én is "zúgtam már bele" mádba a párom mellett.. Irtó s-ar dolog. De nem léptem felé, a párom mellett döntöttem.

De azt mondom, még akkor sem gáz, ha azt látod, a szíved a másik felé húz, és ez kölcsönös, belátod, hogy a kapcsolatod s..r, és a másik mellett döntesz.

De ezt a töketlenkedést... A lánynak igaza volt. Valamiért meggondoltad magad, csak te tudod miért. Hiszen léptél felé, volt szerelmi vallomás, meg minden. És minden előtted állt, hogy lépj, még nem volt lánykérés, sem gyerek, semmi.. Valamiért tipródtál.

Szerintem ez nem volt az az elsöprő szerelem, inkább csak vonzalom, különben borítottál volna.. Inkább valami hiányt akartál a lánnyal pótolni.

Egyébként egy harmadiknak tett szerelmi vallomás nem kevésbé megalázó, mint egy sima félredugás.. Ez is árulás, a bizalmat visszaszerezni egyáltalán nem könnyebb, mint egy fizikai megcsalásnál.

Ezért jó látod, ha az ember következetes: ha lépsz és szerelmet vallassz, akkor tényleg lépj. HA pedig a párod mellett akarsz maradni, akkor ilyen megnyilvánulásig az életben nem jutsz el, mert ezeket már a legelején meg kell fogni, eddig el sem kellene jutni.. Én sem tudattam senkivel, a másikkal sem.

A másik meg, még meg is fejeled az egészet egy lánykéréssel. Csapongasz, nagyon... mint aki kapkod az életében. Neked kell tudnod, mi mozgat ilyenkor.

2019. jún. 15. 15:19
 32/41 anonim ***** válasza:
29%

nem olvasom végig a válaszokat, leírom a saját sztorim, vonj le belőle, amit akarsz :)

6 éves kapcsolatom volt, ezalatt kétszer volt velem a gáz, hogy megtetszett más, szintúgy nem volt semmi tettekben, sem szavakban, de az érzelmi dolog az megvolt. én megszakítottam a kapcsolatot teljesen ezekkel az illetőkkel és újra beleszerettem a páromba, teljesen és csak ő számított :)

aztán egyszer jött neki egy ugyanilyen és ő megcsalt... ami a legdurvább, hogy akkor eleinte nem értettem miért, de a 2 évvel korábbi dolgot hánytorgatta fel, hogy én biztos félredugtam :) azért mert ő megtette és ezzel próbálta nyugtatgatni magát... én itt mikor megtudtam, hogy megcsalt ténylegesen, akkor szakítottam is egyből

én azt tudom, hogy saját magamon tudom, hogy túl lehet tenni magad egy ilyenen, ha akarod, de ha a másik gyerekes és nem fog bízni benned, akkor felesleges minden erőfeszítés, mert majd fel-feljön a dolog úgyis

aztán ott van az is, hogy a hűség az nem egy érzés, hanem egy döntés és ha te az maradtál, akkor is, mikor a kapcsolatban nem volt minden rendben és lett volna kivel lelépned, az értékelendő és nem pedig olyan, ami miatt vége kéne legyen, hanem épp ellenkezőleg... de ez olyan dolog, amit marha nehéz megbeszélni, meg tapasztalatok nélkül nincs feltétlenül rálátása a párodnak, hogy ez most igazából milyen jó dolog, hogyha nem volt tettlegesség...

2019. jún. 15. 15:59
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira csodálatos forgatókönyv: Beleszeretsz valami csajba és szerelmet vallasz neki, megkéred a barátnőd kezét, lebuksz előtte, esküdözöl, hogy nem történt semmi. Persze nem rajtad múlt, te már az eljegyzés előtti este rongyosra kúrtad volna a másik csajt, csak hát a menyasszonyoddal ellentétben neki még van némi önbecsülése.
2019. jún. 15. 16:05
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
#33-as, tökéletes összefoglalás. Egy hamisítatlan, gyönyörű love story-t iamerhettünk meg. Happy end.
2019. jún. 15. 17:07
 35/41 anonim ***** válasza:
76%

32 "de ez olyan dolog, amit marha nehéz megbeszélni, meg tapasztalatok nélkül nincs feltétlenül rálátása a párodnak, hogy ez most igazából milyen jó dolog, hogyha nem volt tettlegesség..."

Nincs igazad!

A szerelmi vallomás is tettlegesség, nem csak a szex!

És főleg azért maradt a párjával, mert a másik nő kilépett ebből a háromszögből.

Szóval ez nem olyan jó dolog, mint amilyennek próbálod láttatni, sőt.

2019. jún. 15. 17:52
 36/41 anonim ***** válasza:
#35 ebben maximálisan egyetértünk, nem olvastam a válaszokat, mint azt az elején kihangsúlyoztam :)
2019. jún. 15. 18:14
 37/41 anonim ***** válasza:

Egyetlen egy dolog hiányzik még a történetből, csak hogy teljes legyen.

Ez a szerelem a másik nővel mióta/mennyi ideig tartott?

Csak mert azt írtad, hogy nem emiatt vetted feleségül a párod, hogy bizonyítsd neki, hogy neked ő kell, mert az eljegyzés már hetekkel az esküvő előtt megvolt.

Sokat számít abból a szempontból, hogy az eljegyzés idején már kavartál a másik csajjal?

Ha igen, akkor a csaj azért lépett le mert fűt fát ígérgettél neki, közben meg egész mást tettél.

Itt egyedül a nőben volt annyi önbecsülés és erkölcs, hogy azt mondja neki ez az élet nem megy, benned nem volt ennyi gerinc, inkább elvetted a jelenlegi párod feleségül, csakhogy nehogy egyedül maradj, itt is csakis magadra gondoltál. Nagyon önző vagy.

És mi lenne egyébként ha ez a nő akibe szerelmes voltál pár hónap után felkeres, hogy mégis próbáljátok meg együtt? Gondolm a feleséged gondolkodás nélkül ott is hagynád.

Ilyenből én nem kérnék.

2019. jún. 15. 21:47
 38/41 A kérdező kommentje:

Igen, általában az eljegyzés megvan az esküvő előtt néhány héttel. :)

Akkor már én lezártam a másikkal, persze.

Összesen kb. 8 hónapig tartott vele.

2019. jún. 15. 21:54
 39/41 anonim ***** válasza:

Végülis házasok lettetek.

Te egy másik nőbe vagy szerelmes, még ha nem is vallod be magadnak a másik után vágysz, a feleséged részéről meg folymatosan ott van a bizonytalanság, a beléd vetett hit ami elveszett, emiatt ott lesz mindig a nyomodban, az árnyékod lesz mert nem bízik meg benned.

Mit is mondhatnék?

Sok boldogságot.

2019. jún. 15. 22:19
 40/41 anonim ***** válasza:

Az érzelmi hűtlenség sokkal rosszabb, mint a “csak szex&uális” jellegű!

Hiszen az érzelmi oldalával száltál bele meglévő kapcsolat alatt, vagyis szerelembe estél egy 3.fél iránt. Hogy miért történt mindez, azt nem írtad le, de nyilván annak is megvolt az oka. Sajnos tudom milyen érzés, milyen kegyetlenül, fájdalmas tud lenni, mivel a volt párom tette ugyanezt velem. Nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz jobb...

Megnősültél, milyen áron? Mert a szerelmed elhagyott, a pároddal meg már sok mindent bele fektettél!!! Én döntöttem, mikor újra bebizonyosodott hogy szart se ér a szava, felálltam, gyermekemmel az oldalamon.

Szóval nem lesz jobb, se neked, se neki... Te nem szereted őt, màr rég nem, mikor a másik fele fordultál. Ezzel nincs baj, csak ne kínozz senkit!

Ha nem akarsz menni, akkor bizonyíts neki, szerezd vissza a bizalmát, dolgozz meg érte! Nehéz lesz, de ha fontos, akkor megteszed, s kitartasz.

Elfelejteni sose fogja, csak idővel talán újra megbízik majd benned...

2019. jún. 17. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!