Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződés! Ki és miért csináltatott?
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi hogy aki írt szerződést az milyen háttérrel rendelkezett amiérr fontosnak érezte azt? Avagy közösen akartátok? Milyen feltételeket vettetek bele?
Mikor mi osszehazasodtunk, nekem volt már lakásom. Azt eladtuk, és közösen akartunk egy kerteset. Nem zavart volna, h ő egy Forintot sem ad bele. De mivel a hitel felvételekor már egy ideje nem volt munkája, plusz még tartozása is volt, így írni kellett egy vagyonközösség megszüntetéséről szóló szerződést. Így a hitelt egyedül megkaptam. Ha később beveszem adóstársnak, akkor a hitel és a ház felé is a nevére kerül. De mivel megcsalt, úgy gondoltam, hogy nem adom neki a ház felét. Most válunk, így nem kell feleznem.
38N
-Nem egyezik az állampolgárságunk (de eu-s mindkettő)
-Vállalkozást akarok indítani pár év múlva
-Van előzetes vagyon, de pl a férjem ingatlanát fel kell újítani (több millió forint)
-2 országban is van vagyonunk (örökség) , bármi van, nem akarom feleslegesen papírmunkának kitenni magam, hogy kinek mi a tulajdona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!