Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságnak van értelme az adókedvezményen kívül?
:DDD
Az öröklésnél se mindegy.
"Ez TÉNY!"
Kérlek, mutass erről egy hivatalos statisztikát.
Egyébkét nem tudom feltűnt-e, de a nő tud gyereket szülni. És nem tudom feltűnt-e, de a gyermek miatti otthonlét során igen szarul kap az ember juttatásokat, arról nem is beszélve, hogy utána is általában az anya marad otthon, ha beteg a gyerek és kapja a táppénzt, ami szintén szarabb, mint a fizetése. Arról már szót sem ejtek, hogy egy rakás munkakörben a nők köztudottan kevesebb pénzt kapnak ugyanazért a munkáért, és hogy mennyire nem szívesen vesznek fel bizonyos helyekre nőket. Fiatalon azért, mert "biztos mindjárt elmegy szülni", gyerekkel meg azért, mert "úgy is kiesik állandóan, ha beteg a kölök".
De persze az ilyen hozzád hasonló suttyó paraszt férfiaknak a gyerekvállalás annyiból áll, hogy televerik az asszonyt, aztán sírnak, ha nincs elég szex. Meg persze pofáznak, hogy "de énhozom haza a ppééééééééézzt".
Igen: babavaro hitel. Adókedvezmény (tudom aprópénz).
Bónusz: a faggatozok leszallnak a témáról.
Ezeken kívül néha megkönnyíti az adminisztrációt.
Amúgy nem a házasság hanem a kapcsolat minősége a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!