Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ennek így?
Házasok vagyunk 4 éve . 2 éve nincs közöttünk testi kontaktus , mintha lakótársak lennènk.
Hiába is próbálkoztam , beszéltük át rengetegszer, mindent egy nyűgként él meg , támadásnak vesz egy egyszerű lenyírnád a füvet is-t?
Olyan érzés mintha folyamatosan meglenne feszülve .
Nincs érdeklődési köre , nem szeret menni sehova. És ami a legfurcsább nem látom soha nevetni. Teljesen magába van fordulva.
Ha megakarom puszilni elfordul, a csókhoz már nincs kedve , sexet 2 éve nem akar , mindig van kifogas rá .
Én vagyok a feleség
Úgy tűnik mint ha depressziós lenne.
Olvass utána és próbálj szakembertől segítségét kérni.
Próbáljatok meg elmenni akár wellnessbe vagy akár kettesbe a természetbe s megpróbálni beszélgetni.
Valamiért befordult magába.
Ezen a ponton már szakember segítségére van szükség. Két évig próbálkoztál, nem sikerült, bízzad olyanra, akinek ez a hivatása.
Sokat ne várj, mert a házasságod ilyen formában halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!