Hogy lehet így unatkozni mint most én? Meg általában egész nap.
Figyelt kérdés
Ti mit csináltok nyáron?
Én reggel elmegyek edzeni hazaérek, ha tudok akkor alszok úgy 4-5 órát. Utána általában gépezek. Ha hívnak a haverok akkor meg megyek velük a városba. Nem lehet egész nap a gép előtt ülni... Sajnos a haverok sem mennek mindig mindenhova, őkis vannak otthon. A mai nap egész nap a semmit tevésbe untam szét magam. Mentem volna a városba haverokkal, de mindenki elfoglalt volt... Edzeni sem lehet egész nap :d. Társasozásból meg ilyen fszságokból már kinőttem. Sorozatot nincs kedvem nézni. Tvzni nem szoktam. Megőrülök 💩💩💩 17/F
#kikapcsolás #bekapcsolás #unalom #kényszerzubbony #megőrülés #agyhalál #elsorvadás #penészes leves #nembirommár
2018. júl. 9. 20:09
1/6 anonim válasza:
17 évesen én már elmentem melózni, hogy ne legyek ilyen lúzer mint te!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Énis fogok menni melózni, de addig megőrülök 💩
2018. júl. 9. 22:35
3/6 anonim válasza:
Keress barátnőt ha még nincs de igazából semmi ötletem sincs 😂🤔
4/6 anonim válasza:
Képezd magad. Tanulj valami olyat, ami később a munkahelyeden előnyödre válik, mert ha már oda jutsz, hogy dolgozol, nem lesz időd ilyenekre.
5/6 anonim válasza:
hallottál már a munka nevezetű dologról? tudod, mikor pénzt kapsz azért hogy megcsinálj más embereknek dolgokat. nah, azt tudom ajánlani. olvasni is lehet, ha esetleg azt is akarod edzeni ami a fejedben van, ha maradt még belőle, és nem gyurmáztad apróra vagy piáltad el a hawwer0kkal.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó hogy mondod. Megyek és elpiálom a maradékot.
2018. júl. 11. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!