Csak én félek a nyártól hogy egész végig unatkozni fogok?
nekem annyi malacom volt, hogy 16 évesen "nyári munka" keretében mentem kubikolni anyámék cégéhez :) 40 fokban árnyék nélkül árkot ásni szép volt :D
Van valami hobbid? Érdeklődési köröd? Keress hozzá csoportokat, klubokat. Sok civil alapítvány, szervezet van, akik szívesen látnak önkéntes segítőket. Ez sok tapasztalatot adhatna.
Szerintem menj ki a hegyek közé túrázni.
Még jobb megoldás, ülj bringára és menj azzal a hegyek közé.
Először biztos nem tudsz sokat menni, de néhányadik alkalom után már erősebb leszel és könnyebb lesz, azután még könnyebb és kívánni fogod, hogy egyre nagyobb távokat, hogy nagyobb területeket bejárhass.
Ilyenkor tavasszal mindig kicsit gyengébb az ember, de gyorsan össze szeded magad ha rendszeresen tekersz.
persze ha lahat akkor ne a városi forgalomban mnj sokat. Ott legfeljebb annyit, amíg eljutsz kevésbé forgalmas helyre.
Ha meg túlsó oldalán laksz a városnak, akkor közelebbi szabad területet kell kinézni.
Pl itt vannak kerékpározni szerető emberek.
Érdemes olvasgatni merre szoktak járni.
Igaz, ez nem úgy megy, hogy elsőre végig járod a Pilist vagy a budai hegyeket. oda edzeni kell, hogy legyen erőd hozzá.
Ez szerintem nagyon kellemes és egészséges nyári program lehet. Persze a kerékpár veszélyes üzem. A forgalomban vigyázni kell, hogy ne okozzunk meglepetést más járműveknek, különben könnyen balesetet szenvedhetünk.
Kell hozzá önfegyelem, de amit ezért cserébe kapunk, az az élmény hatalmas. Legalábbis 10-20. túra környékén már könnyedén fog menni és igencsak eufórikus érzést jelent ez a sport. De szerintem bármelyik testmozgás forma ami jól esik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!