Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ebben az esetben?
Férjemmel 10 éve vagyunk házasok, 2 kisgyerekünk van. A férjem a kapcsolatunk első 8 évében nem dolgozott, de már a végén annyira erőszakoskodtam hogy csak elment.
Itthon én mindenben ellátom, gondoskodom róla és a gyerekekről, neki nem kell főzni mosni takarítani, semmit sem.
Évekig hallgattam, hogy mennyire elkényeztetem, mennyire jó vagyok az ágyban, nagyon kevés férfi kapja meg azt egy nőtől, amit én nyújtok neki.
De most már több mint egy éve nincs szex és végre tegnap sikerült kiszednem belőle hogy mi baja. Kiderült hogy még mindig haragszik rám hogy elküldtem dolgozni, pedig az én fizetéseimből is jól kijöttünk. Azt mondja, hogy hajlandó helyreállítani a dolgokat, ha megengedem, hogy ne kelljen soha többet dolgoznia és itthon lehetne.
Ti mit mondanátok erre?
15 Ó dehogy hülyeség, maga a valóság az exszeretőről. Maga a valóság.
Sokan elfelejtik, hogy ha egy kapun bemennek, akkor ugyan úgy kéne viselkedniük-mint kint.
Nekem szerencsére elég magas volt a CSED-em és a gyerekek előtt elég jól félre is tudtam tenni. Amikor a kisebb lányom fél éves volt, akkor kezdtem egy iskolában felnőtteket tanítani. 4500 ft az órabérem ki lehet számolni mennyi egy hónapban ha minden szombat, hétfő, szerda tanítok 8 órát.
Amikor egyéves volt a kisebb akkor mentem vissza nettó 400 000 ft a fizetésem, egy multinál vagyok vezető kontroller. Ha a kettőt összeadod kijön. Amikor még csak a tanítás és a GYED volt, nem volt természetesen ennyi, de mivel 0 hitelünk van + megtakarításaim a korábbi időszakokból, ezért nem volt gond
*De most már több mint egy éve nincs szex
Ez meg a szerető problémája, és nem a feleségé:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!