Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok ebben az esetben?
Jóban-rosszban, egészségben-betegségben.
Azért egy hobbi nem pont az a kategória, mintha mondjuk veszélyeztetné a testi épségedet.
Nem valnek el, ha szeretem es viszonozza is.
Ha hirtelen jott a hobort, jo esellyel hamarosan el is mulik.
Ha megsem, es teljesen elhanyagol emiatt, es megbeszelni sem lehet vele, hogy talaljon aranykozeputat, akkor mar megfontolnam.
De addig inkabb tamogasd, vegyel neki galleros polot, biztos orulne egy ilyen jelkepes aprosagnak.
Masodik valaszolo vagyok.
Felnott ferfirol van szo, biztos tud magara vigyazni.
Nezd a jo oldalait a dolognak:
- nem tuzolto vagy ilyesmi a munkaja (merem feltetelezni)
- ha szereti az uj hobbijat, boldog lesz
- a Balatonon vitorlazik, nem oceanon
- egyszer menj vele, szerintem kozelebb hoz egymashoz titeket es te is megnyugszol, hogy biztosan iranyitja a vitorlast
Egyebkent az en parom rendszeres jet-skizik es ugral sziklakrol vizparton, meg beuszik olyan messze ahova en mar nem merek (pedig imadok buvarkodni!) es ilyenkor elmondom, hogy azert esszel es vigyazzon magara, es tartom magam a hisztitol, hadd erezze jol magat, kulonben sem az anyukaja vagyok, hanem a tarsa.
(Jez-skizni meg ugralni en is szeretek, de o nagyon vakmero, ugyhogy ha moge ulok fel, a parton ugralok utana az adrenalintol.)
Probalj megnyugodni kerlek. Rosszul fog elsulni, ha meg akarod gatolni.
Van kozos gyermeketek?
Ha elválnátok, attól még ugyanúgy eshetne baja.
Szerintem itt valami más lehet a háttérben, te pedig kibúvót keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!