Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elválnátok ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Elválnátok ha a férjetek új hobbijától a falra másznátok az idegtől? Amikor összeházasodtuk még nyoma nem volt ennek ez teljesen új hóbort. Nem lehet vele megbeszélni annyira ragaszkodik ehhez. Mindig azt mondja hogy mióta kipróbálta tudja ez a neki való teljesen kikapcsolja boldoggá teszi és ne fosszam meg ettől az érzéstől. Vitorlázásról van szó. Be akar majd íratkozni tanfolyamra is. Én nagyon féltem és tiszta ideg vagyok hogy majd valami baja lesz. Ő meg azzal jön hogy nem így kellene hozzáállnom mert ha beül az autójába reggel az is ugyanúgy kockázatos rengeteg közúti baleset van. Szóval hajthatatlan a vitorlázást illetően. Igazából nem is akarom megfosztani ha ez teszi boldoggá csak iszonyatosan féltem. Mit tegyek? Ti mit tennétek?
2016. okt. 22. 20:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az en ferjem a legbanalisabb ferfisportot uzi: focizik. Szinte nincs olyan edzes, hogy be azzal jönne haza, hogy elrugtak a labat. (Volt mar belöle eleg csunya serülese is) Szoval barmilyen sportban erhet baleset. Engem anyukam boritott ki gyerekkent, hogy nem lovagolhatok, mert veszelyes. Nagy nehezen megengedte, 13 ev alatt egyetlen komolyabb serülesem sem volt.

Bizz meg benne, hogy felelössegteljesen fog vitorlazni. Nem hiszem hogy 40 evesen butasagokat csinal majd. Nem lesz semmi baj, hidd el.

2016. okt. 24. 07:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Ezért? Nem.
2016. okt. 27. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!