Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha 5 éve nem volt szex a feleségemmel?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 10 évben alapjáraton kevesebbet szexeltünk, mert nőgyógyászati problémái voltak, orvosról orvosra jártunk, kórházról kórházra. Több egészségügyi kaparáson is túlesett, végül 4 és fél éve kivették a méhét, a petefészkein kívül mindent kiszedtek, mert el volt deformálódva már az egész méhe. Egészen 16 éves korától küzdött ezzel, 36 éves volt, amikor kivették a méhét. Azóta nincs szex. 5 éve. 2 éve már nem is próbálkozok, mert úgy is elutasít. Elhagyni nem akarom, mert van 2 gyerekünk, de ezt már nem bírom tovább.2020. aug. 18. 23:36
11/16 anonim válasza:
Nyilván a feleség a szegény. Majd ha lesz időm megsajnálom.
Ez már gáz, ami ebben a házasságban megy. Nem házasok vagytok, hanem testvérek, azok viselkednek így. A feleségnek inkább "örülnie" kellene, hogy véget ért a szenvedése. Senkire nincs tekintettel. Illő lenne már továbblépni.
12/16 anonim válasza:
Én bizony elhagynám, ha nem változtatna...ez így vicc!
13/16 anonim válasza:
Mindenkit meg lehet érteni, senkit nem lehet hibáztatni, de így nem lehet a feleségednek nevezni, te szingli vagy tulajdonképpen, a "feleséged" esete bonyolultabb, mert ő nem is akarna házastársként működni valószínű a betegségei miatt. De szeretetet és törődést sem várhat el 5 évig egy másik embertől ilyen áron, ha kicsit is korrekt nő.
14/16 anonim válasza:
Szerintem a megcsalás nem megoldás, azzal csak rontasz a helyzeten. Én is szexuálpszichológushoz fordulnék ezzel a problémával, mert valószínűleg a feleségednek nem sikerült feldolgoznia a történteket és ezért hárítja a közeledésedet.
15/16 anonim válasza:
Mi az hogy nem bírod? Hamar elfelejtetted, hogy egészségben betegségben, jóban rosszban. Szomorú, hogy csak egy szexbabát láttál a feleségedben nem többet.... Sajnálom a párodat. Amúgy meg van önkielégítés is a világon. +
Ha emiatt nem érzi nőnek magát, rég meg kellett volna beszélni és orvoshoz kéne menni, hogy helyre tudja rakni a fejében a zavart. Én pl inkább örülnék ennek, nem kéne félni a teherbe eséstől...
16/16 anonim válasza:
Ot eve nem szexeltel kerdezo? Ur isten, en nokent 53 evesen heti ketszer. Ha maskent alakul ritkan akkor onkielegitek. Azt tudod, hogy a ferfiassagod is ramehet erre a szerzetesi eletformara. Hat te tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!