Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?
Azt tedd még hozzá, hogy amerikai híresség.
Ezek közül te melyik vagy? Gazdag? Dollàrmilliomos?
🤣
Szerintem se házasodj meg felesleges és értelmetlen
Házassági szerződést mindenképp írass ha már ennyire szeretnél majd egyszer házasságot . Teljesen igazad van a mai világban soha nem lehet tudni mi lesz együtt maradtok-e meg , stb be kell biztosítani a jövőt
Ha esetleg hazasodnek amit nem hiszek mert hulyesegnek tartom én is iratnek ilyen házassági szerződést hogy sajat lakás amiért majd megdokgozom ne ússzon el. Önerőből szeretnék sok mindnet elérni
N24
Egy ilyen hírt linkelj be!
Köszi!
Ügyvéd által szerkesztett és ellenjegyzett házassági vagyonjogi szerződés. Ha nincs ügyvédi ellenjegyzés, semmit nem ér.
A szerződésbe kb. mindent bele lehet írni, ami nem ütközik törvénybe. Lehet pl. csak felsorolni a házasság előtt szerzett dolgokat, amik szerződéstől függetlenül is külön vagyonnak számítanak, csak X év múlva sokkal nehezebb ezt bizonyítani szerzősés híján. Alapesetben csak a házasság alatt szerzett vagyon közös, azon kell osztozkodn válás esetén, de a szerződésben ettől el lehet térni. Ha nagy vagyoni, jövedelmi különbségek vannak, akkor érdemes lehet megfontolni a teljes vagyonelkülönítést választani, azaz semmi közös vagyon nem keletkezik a házasság alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!