Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen szerződést irassak alá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?

Figyelt kérdés
Van még időm, nem tervezek mostanában megházasodni, de mostanában elég sok olyan hírt olvastam, hogy gazdag hírességeknek váláskor meg kellett válniuk a vagyonuk felétől, miközben a nő semmit nem dolgozott.

2018. aug. 21. 23:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi tettünk vagyonjogi szerződést, hogy ki mit hozott a házasságba. Ez sok éve történt, azóta minden megváltozott anyagilag is. Most válunk, nem tudom még hogy menmyire lesz hasznos az a szerződés a bíró előtt.
2018. aug. 22. 07:44
 22/39 anonim ***** válasza:
11%
Olyan szerződés nincs, ami a vagyonodat is védené és a nő is hajlandó lenne aláírni. Legegyszerűbb, ha nem házasodsz meg.
2018. aug. 22. 07:45
 23/39 anonim ***** válasza:
44%
őszintén kívánom, hogy összejöjj valami igazán pénzes lánnyal (mivel még barátnőd sincs, rádfér a drukk), akit a még pénzesebb szülei majd ellátnak jótanácsokkal veled kapcsolatban. magyarul jól megfingatnak:)
2018. aug. 22. 07:58
 24/39 anonim ***** válasza:
82%
22-es: De van ilyen szerződés, nekünk is ilyen van. Nekem jelentős megtakarításom volt, feleségemnek minimális és én kb. 3x annyit kerestem. Mi teljes vagyonelkülönítésben állapodtunk meg. A gyakorlatban pedig arra költöttünk, amire szükség volt, sose nélkülöztünk semmiben sem. Aztán végül évekkel később, teljesen más ok miatt elváltak útjaink, így legalább tiszta helyzetet teremtett a szerződés, fel sem merülhetett a vita, mindenki vitte, amit hozott.
2018. aug. 22. 11:17
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
21-es: Újabb vagyonjogi szerződést bármikor lehet kötni, ha megváltoznak a körülmények. Akár közvetlenül válás előtt is lehet, ha elég higgadtak ehhez a körülmények. De sokkal jobb előre mindent elosztani, mint a bíróságon vitatkozni, és egy külső embertől, a bírótól várni, hogy igazságot tegyen.
2018. aug. 22. 11:21
 26/39 anonim ***** válasza:
76%

1. Keress olyan nőt, aki hasonlóan keres mint te, így tökéletesen igazságos lesz a fele-fele vagyonmegosztás.

2. Gondolom amerikaiakról láttál híreket, ott mások a törvények mint itthon.

3. Ha ennyire pánikolsz, ne házasodj. Lehet ugyan házassági vagyonjogi szerződést kötni, amit többen is ajánlottak már a válaszok között, de szerintem ha ilyet írsz, eleve értelmetlen maga a házasság, mármint érted... "mi egy család leszünk és vagyonközösségben fogunk élni, DE INKÁBB MÉGSE" - egy ilyen szerződés mire jó? :D Akkor inkább ne kösd meg a házasságot, ha úgy vagytok vele akkor tartsatok egy bulit műsorral, fogadalommal meg "lakodalommal" igény szerint, de fölösleges azért aláírni egy szerződést, hogy rögtön utána semmissé tedd egy másikkal.

2018. aug. 22. 11:34
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéd plusz két tanú által hitelesített házassági szerződés.
2018. aug. 22. 15:52
 28/39 anonim ***** válasza:
94%

De amerikában tök mások a törvények.

Itthon különvagyon, ami:

- öröklött

- házasság előtt szerzett

- ajándékozás által jutottál hozzá

És tudod mi a poén? Ismerősöméknél is vergődött a férj, aláírták a szerződést, hogy minden házasság alatt szerzett vagyon marad az egyéné, és a csaj nyert szerencsejátékon valami 80 milliót :D

A pasi persze szívta a fogát aztán :D

2018. aug. 22. 15:54
 29/39 anonim ***** válasza:
68%

Jo ha van szerzödes!!

Es egy normalis nö megerti miert akarod.

Nalunk semmi problema nem volt.

szeretjuk egymast de h mi lesz 20-25 ev mulva senki sem tudhatja.

Mikor ferjem fele jeleztem h akarom

semmi problema nem volt,teljesen elfogadta

sokan haborognak rajta h most hazasodtal minek a szerzödes?

meg miert mentel hozza ha nem bizol benne?

Az emberek nagyon sokat valtoznak evek,evtizedek alatt

Egy hazassag sosem jelenti azt h örökre fog tartani.

Jobb felkeszülni a rosszra.

Mert minden hazassagot fenyeget

minden hazassagban vannak es lesznek rossz korszakok

igy semmi sem biztos.

Sztem jo dolog.es mindenki remeli sose lesz ra szüksege

de az élet csupa meglepetes

2018. aug. 22. 17:28
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj az ügyvédeddel. Aztán ha majd megismered a jövendőbelidet, úgy nyilván vagy te is olyan fifikás és okos pasi, hogy olyat vegyél el, aki arra méltó.

Innen nézve pedig érthetetlen a kérdésed, leginkább egy álmodozó kamasz költői kérdées csupán.

2018. aug. 22. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!