Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?
1. Keress olyan nőt, aki hasonlóan keres mint te, így tökéletesen igazságos lesz a fele-fele vagyonmegosztás.
2. Gondolom amerikaiakról láttál híreket, ott mások a törvények mint itthon.
3. Ha ennyire pánikolsz, ne házasodj. Lehet ugyan házassági vagyonjogi szerződést kötni, amit többen is ajánlottak már a válaszok között, de szerintem ha ilyet írsz, eleve értelmetlen maga a házasság, mármint érted... "mi egy család leszünk és vagyonközösségben fogunk élni, DE INKÁBB MÉGSE" - egy ilyen szerződés mire jó? :D Akkor inkább ne kösd meg a házasságot, ha úgy vagytok vele akkor tartsatok egy bulit műsorral, fogadalommal meg "lakodalommal" igény szerint, de fölösleges azért aláírni egy szerződést, hogy rögtön utána semmissé tedd egy másikkal.
De amerikában tök mások a törvények.
Itthon különvagyon, ami:
- öröklött
- házasság előtt szerzett
- ajándékozás által jutottál hozzá
És tudod mi a poén? Ismerősöméknél is vergődött a férj, aláírták a szerződést, hogy minden házasság alatt szerzett vagyon marad az egyéné, és a csaj nyert szerencsejátékon valami 80 milliót :D
A pasi persze szívta a fogát aztán :D
Jo ha van szerzödes!!
Es egy normalis nö megerti miert akarod.
Nalunk semmi problema nem volt.
szeretjuk egymast de h mi lesz 20-25 ev mulva senki sem tudhatja.
Mikor ferjem fele jeleztem h akarom
semmi problema nem volt,teljesen elfogadta
sokan haborognak rajta h most hazasodtal minek a szerzödes?
meg miert mentel hozza ha nem bizol benne?
Az emberek nagyon sokat valtoznak evek,evtizedek alatt
Egy hazassag sosem jelenti azt h örökre fog tartani.
Jobb felkeszülni a rosszra.
Mert minden hazassagot fenyeget
minden hazassagban vannak es lesznek rossz korszakok
igy semmi sem biztos.
Sztem jo dolog.es mindenki remeli sose lesz ra szüksege
de az élet csupa meglepetes
Beszélj az ügyvédeddel. Aztán ha majd megismered a jövendőbelidet, úgy nyilván vagy te is olyan fifikás és okos pasi, hogy olyat vegyél el, aki arra méltó.
Innen nézve pedig érthetetlen a kérdésed, leginkább egy álmodozó kamasz költői kérdées csupán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!