Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen szerződést irassak alá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?

Figyelt kérdés
Van még időm, nem tervezek mostanában megházasodni, de mostanában elég sok olyan hírt olvastam, hogy gazdag hírességeknek váláskor meg kellett válniuk a vagyonuk felétől, miközben a nő semmit nem dolgozott.

2018. aug. 21. 23:22
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
98%
10-es voltam, még egy gondolat. Egy válástól így is úgy is elcsesződik sok minden az életedben, főleg ha átvertek, becsaptak, megcsaltak és kidobtak. Ha gyerek is van, még inkább. De ha már elcsesződött, legalább anyagilag ne kerüljön padlóra az ember, ezért is ajánlom a házassági vagyonjogi szerződést.
2018. aug. 21. 23:49
 12/39 anonim ***** válasza:
94%
Még mindig 10-es vagyok. Ha atombiztosra akarsz menni, közjegyzői nyilvántartásba lehet vetetni a szerződést. Ez akkor hasznos, ha valamelyik félnek hitele van, és nem akarod a másik helyett fizetni, ha bedőlne. Enélkül rajtad is követelhetik a hitelezők a teljes tartozást.
2018. aug. 21. 23:53
 13/39 anonim ***** válasza:
98%

Te gazdag híresség vagy?

A végén a feleséged fog többet keresni és visszanyal a fagyi.

A közös vagyon feleződik, nem a te vagyonod. A leendő feleséged nem dolgozása közös döntés. A gyerekkel otthon töltött évekről pedig remélem, nem így gondolkodsz.

2018. aug. 21. 23:55
 14/39 anonim ***** válasza:
93%

Nyugodjál meg, nem Amerikában vagy. Házasság előtt szerzett vagyon ígyis-úgyis a tiéd, örökség szintén, nem mellesleg itthon ha keresnél se találnál nem dolgozó nőt, aki még nem halt éhen...

Am remélem, ha már ennyire félted a xaros lóvédat a nemlétező nejedtől, akkor arra is gondolsz, hogy ő fogja nevelni a kölykeidet, mosni a vonalkódos gatyádat, meg takarítani a dzsuvádat - felteszem nem maradnál otthon a leendő kölykeiddel az egyenlőség jegyében (értsd; munkahely/karrier kockáztatása, anyagi kiszolgáltatottság valami féreg xarrágó pasival szemben, mint mondjuk nem is tudom... ja, tényleg, mint te!).

Mindenesetre javaslom, itthon tájékozódj; nem, nem viszi a “zasszony” a te orbitális vagyonodat még úgy sem, hogy az általa biztosított hátország nélkül jóval kevesebb lenne, és most figyelj; még asszonytartás sincsen, akárhány amcsi filmben is láttál már ilyet...

(Egyébként halkan megjegyzem, hogy nem vagyok szerződésellenes, adott esetben - ha a férjem gazdag lenne - sztem aláírtam volna azt a xart, mer’mér’ne, de ez, hogy még a jelölted sincs meg, és te már előre ezen vergődsz, ez valami eszméletlenül undorító és szánalmas dolog részedről...)

2018. aug. 22. 00:06
 15/39 A kérdező kommentje:

Jé, hogy milyen okos emberek vannak itt. 4 mondatot írtam, de ebből kikövetkeztettétek, hogy incel vagyok, szarrágó karrierista vagyok, nincs kiszemeltem, majdhogynem asszonyverő vagyok satöbbi.

Van jelenleg barátnőm, de realista vagyok, bármi megtörténhet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire csípni fogja a popóját a válaszolóknak, hogy tisztában szeretnék lenni a dolgokkal ha esetleg ilyen helyzetbe kerülnék.

2018. aug. 22. 00:46
 16/39 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez valakit komolyan érdekel, akkor nem itt teszi fel a kérdést, hanem szakmabelihez fordul, de minimum ilyen témájú fórumot keres. Vagy ha mégis a gyakorit választja, akkor ott kezdi, hogy felvázolja a jelenlegi helyzetét, pl. azt is, hogy van-e már konkrétan kivel beszélni és tervezni a témában. A kérdésedről ordít, hogy nem annyira komoly, mint inkább vitageneráló szándékú.
2018. aug. 22. 01:01
 17/39 anonim ***** válasza:
13%

Én is csak azt tudom ajánlani ,h ne házasodj semmiképp.GYEREKET PLÁNE NEM KELL...Persze ilyet ne mondj a nőnek véletlen sem.Viszont amint kezded úgy isten igazából szeretni...hagyd a fenébe...keres egy másikat egy újat.Különbem nagyon szarul fox járni.Nekem is ezt ajánlották nem fogadtam meg majdnem porul jártam.Így sem volt egy leány álom a dolog.

És vicces h most oltják páran a kérdezőt de majd egy pár év múlva lesz nagy fordulat megint az életben...Lassan az ember már nem ,h házasodni de nőt sem akar a közelébe,max fizetőset.

2018. aug. 22. 01:09
 18/39 anonim ***** válasza:
14%
Remélem tudatlan maradsz,és valamilyen sumák módon kicselez a jövendőbelid :D
2018. aug. 22. 01:23
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
"miközben a nő semmit nem dolgozott" ez alatt mit értesz? Hogy soha nem volt munkahelye, és te tartod el? De hát miért vennél el egy ilyen nőt? Vagy hogy azért nem dolgozott mert otthon van a gyerekeitekkel? Ez esetben válás esetén egy kis kötelező gyerektartással kidobnád őket az utcára, mondván "itt mindenért én dolgoztam meg"? Sok dolgozó, jól kereső nő karrierjét és egzisztenciáját alapjaiban rengeti meg a gyerekvállalás, ez hatalmas áldozatot és bizalmat követel tőlük a pasi irányába, ezzel gyökérség visszaélni. De mondom, a másik esetben nem kell aranyásókkal kezdeni.
2018. aug. 22. 06:51
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ellene a házassági szerződésnek. Ha ójl működik a kapcsolat nincs rá szükség, ha viszont válásra kerül a sor el lehet vele kerülni egy sor kellemetlen vitát.

Az is lehet,hogy olyan nőt ávlasztasz aki sokkal jobb anyagi háttérrel rendelkezik, tehát nem törvényszerű,hogy Te járnál rosszabbul...

DE: ha odakerül a sor beszélj egy ügyvéddel aki jártas házassági szerződésekben. De persze ezt előtte tisztázd a feleségjelölttel is,hogy Te mindkettőtök érdekében ezt szeretnéd.

2018. aug. 22. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!