Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?
nem a felfogásával van a gond.
inkább nevetséges. ha valaki ilyen helyzetben van, az nem a gyéká olvasóközönségét fogja kérdezgetni, hanem elbattyog egy ügyvédhez.
ezért írtuk többen, hogy nincs itt pénzike, de még barátnő se nagyon.
35-ös: A gyerekfelügyeletnek semmi köze a házassági vagyonjogi szerződéshez. Még ha csak poénnak szántad is ...
Gyerekfelügyeletet válásnál szokás rendezni. Meg lehet egyezni a szülőknek, de a megegyezést bíróságnak kell jóváhagynia.
Házassági szerződést elvileg köthetsz, csak nem fogsz találni olyat aki aláírja.
A magyar nők automatikusan jogot formálnak a pasi vagyonára, amit lebabázással biztosítanak be, és onnantól mutatják ki a foguk fehérjét, mert akkor már a tököd jogilag a kezükben van. Olyan nőt keress aki nem akar gyereket, úgy egy fokkal jobb a helyzet.
ez egy hülyeség, amit az utolsó írt. én is beletettem a popóm a férjem lakásába, le is babáztam (csak hogy stílusnál maradjak), de válás után nem kérnék a kecóból többet, mint amennyit egy esetleges felújításba beletettem.
utána költöznék a fiammal a sajátomba. mert van.
pénzes lányt kell elvenni, és nincs gond.
de itt még lány sincs:D
Èn is aláirtam a papírt nincs vele semmi gond
megertem a férjem miért akarta
Nem szorulok ra sem ha elvalnank
Megallok a labamon egyedul is
sot valas eseten 1 forintot sem akarnek a ferjemtol
ha vege akkor vege csak felejtsuk el egymast es kesz
minthogy a vagyonert meg egyebekert viaskodjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!