Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen szerződést irassak alá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerződést irassak alá a feleségemmel, hogy válás esetén ne csesződjön el az életem?

Figyelt kérdés
Van még időm, nem tervezek mostanában megházasodni, de mostanában elég sok olyan hírt olvastam, hogy gazdag hírességeknek váláskor meg kellett válniuk a vagyonuk felétől, miközben a nő semmit nem dolgozott.

2018. aug. 21. 23:22
1 2 3 4
 31/39 Csurmi ***** válasza:
71%
Vegyél el egy nálad jóval gazdagabb nőt, legyen közös gyereketek, te maradj otthon gyes-en és gyed-en. Majd csald meg a baby sitterel és rúgd ki a házból. Amikor kicsit pipa lesz vedd fel a dühkitörést, és mutogasd meg mindenkinek, hogy a nőnek elment az esze. Majd arra hivatkozva hogy a nő egy karrierista, nincs ideje a gyerekre és egyébként is te töltöttél több időt a gyerekkel helyezzék el nálad. Kérj tartásdíjat is és máris pozitív hozadéka van a házasságkötésednek.
2018. aug. 23. 00:26
 32/39 anonim ***** válasza:
Ilyen felfogással egyáltalán minek akarsz házasságot? Nem biztos, hogy neked való, ahogy látom...
2018. aug. 23. 10:41
 33/39 anonim ***** válasza:

nem a felfogásával van a gond.

inkább nevetséges. ha valaki ilyen helyzetben van, az nem a gyéká olvasóközönségét fogja kérdezgetni, hanem elbattyog egy ügyvédhez.

ezért írtuk többen, hogy nincs itt pénzike, de még barátnő se nagyon.

2018. aug. 23. 13:00
 34/39 anonim ***** válasza:
33-as: Írta is a kérdező, hogy nem aktuális még a téma, csak kíváncsi a részletekre. A kíváncsiság kielégítésére pedig teljesen jó a "gyéká". Aztán majd ha élesben kellene, akkor már félig felkészülve tud ügyvédhez fordulni, és nem tőle kell mindent megkérdeznie. Én is netről tájékozódtam, mielőtt ügyvédhez fordultam volna, és kész elképzelésem volt róla, hogy mi legyen a szerződésben. Neki csak meg kellett szövegeznie, meg pár plusz dolgot beletennie, amire én nem gondoltam volna, de ő ajánlotta.
2018. aug. 23. 14:20
 35/39 anonim ***** válasza:
49%
A gyerekek váltott felügyelete szerintem még az anyagiaknál is fontosabb! Ki ne hagyd a szerződésből!
2018. aug. 24. 08:03
 36/39 anonim ***** válasza:

35-ös: A gyerekfelügyeletnek semmi köze a házassági vagyonjogi szerződéshez. Még ha csak poénnak szántad is ...

Gyerekfelügyeletet válásnál szokás rendezni. Meg lehet egyezni a szülőknek, de a megegyezést bíróságnak kell jóváhagynia.

2018. aug. 24. 11:20
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Házassági szerződést elvileg köthetsz, csak nem fogsz találni olyat aki aláírja.

A magyar nők automatikusan jogot formálnak a pasi vagyonára, amit lebabázással biztosítanak be, és onnantól mutatják ki a foguk fehérjét, mert akkor már a tököd jogilag a kezükben van. Olyan nőt keress aki nem akar gyereket, úgy egy fokkal jobb a helyzet.

2018. aug. 28. 17:07
 38/39 anonim ***** válasza:

ez egy hülyeség, amit az utolsó írt. én is beletettem a popóm a férjem lakásába, le is babáztam (csak hogy stílusnál maradjak), de válás után nem kérnék a kecóból többet, mint amennyit egy esetleges felújításba beletettem.

utána költöznék a fiammal a sajátomba. mert van.

pénzes lányt kell elvenni, és nincs gond.

de itt még lány sincs:D

2018. aug. 28. 18:22
 39/39 anonim ***** válasza:

Èn is aláirtam a papírt nincs vele semmi gond

megertem a férjem miért akarta

Nem szorulok ra sem ha elvalnank

Megallok a labamon egyedul is

sot valas eseten 1 forintot sem akarnek a ferjemtol

ha vege akkor vege csak felejtsuk el egymast es kesz

minthogy a vagyonert meg egyebekert viaskodjunk

2018. aug. 28. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!