Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évvel a szülés után hogyan állíthatnám meg ezt a folyamatot a feleségemnél?
Lassan egy éves lesz a gyermekünk, a kezdeti nehézségeken túl vagyunk, de most óriási a visszaesés.
Borzasztó sokszor bunkón viselkedik velem. Lehülyéz, a legkisebb problémánál is a fejemet harapná le. Az elmúlt időben sokszor szóltam rá, hogy legalább ne a babánk előtt viselkedjen velem így.
Nagyon elhízott, amit nem tettem szóvá komolyabban, de sajnos olyan szintet ért el a dolog, hogy jóval kevésbé vonzó a szememben. Én nem éreztetem ezt vele, sőt, próbálok ugyanúgy bókolni mint azelőtt. A szex nagyon ritka. Gyerek mellett természetes, hogy drasztikusan kevesebb, de minőségileg is nagyon rossz. Szinte teljesen passzív, előjátékot is inkább én végzem, abban is passzív lett. Ezt már szóvá tettem, de általában mindenben a gyerek miatti fáradtság az ok. Ahogy telik az idő sajnos azt érzem már kezdem nem szeretni ezt a nőt, pedig akarnám.
Egy éves lesz csak a kisfiam, szeretnék egy boldog családot, de most néha azt érzem, ha a fiam nem lenne, már nem lennénk együtt.
Leírni is fájdalmas volt ezeket a sorokat, de úgy éreztem kénytelen vagyok.
Uh, mindjárt megkapod, hogy a te hibád meg miattad van ez. Majd meglátod.
De ne húzd fel magad rajta, csak hideg fejjel, mert ebben a harcban nem nyerhetsz.
Ülj le és beszéljétek meg. Muszáj lesz.
"Nagyon elhízott, amit nem tettem szóvá komolyabban"
Na, még egy idióta, akinek jókor jut eszébe szólni...:D Eddig hol voltál az igényeiddel? :D Hazudtál a pofájába, hogy jól néz ki, hát ez remek. Most meg csodálkozol, hogy megtartotta "jó szokását". Nem azt mondom, hogy egy frissen szült nőt terrorizálj az alakja kritizálásával, de ideális esetben a testsúly a szülés után lefelé megy, nem fölfelé.
A gyereknevelésben jó lenne, ha mindkét szülő részt venne, mert a gyereknek általában nem csak anyja van. És nem szégyen segítséget kérni sem egy-egy estére valakitől, hogy kettesben lehessetek.
Figyi, nekem nincs ilyen gondom, gyerekem sincs meg túlsúlyom sem, de én sem lennék kedves azzal, aki csak él mellettem és nézi, ahogy dolgozom a kölkéért, aztán még követelőzik is az ágyban...
A 6-os jól mondja. Egy nőnek is kell egy kis magánidő, amíg feltöltődik, akár egyedül, akár veled, akár a barátnőivel. De egy-egy délután, van esetleg havonta ne adj isten egy hétvége, ha már nagyobb a gyerkőc. Hidd el, látványos változást lehet ilyen apróságnak tűnő dologgal elérni. :)
31/F
Kommunikáció.
Mondjuk nagyon nehéz lehet egy hárpia nőnek megmondani, hogy már annyira nem vonzó - de ezt talán nem is kell megmondani, valószínű ő is tisztában van azzal, hogy megváltozott a teste.
A szex-problémára talán megoldást jelentene, ha 1-2 napra rábízhatnátok a gyereket valakire. Engem is hasonló okokból nyaraltathattak nagyszülőknél, és én is vigyáztam már ezért baráti házaspár kisbabájára. 2,5 napra átadták, első éjjel csak aludt a pár, aztán a második éjjel már kipihenten kényeztették egymást.
Nőként még annyit fűznék hozzá, hogy én értékeltem, ha a párom elmondta, mi a kínja. Ez egy borzasztó rossz tendencia, hogy belenevelik a férfiakba, hogy ne nyafogj, és kuss a neved, pedig igenis el kell mondani, mi a probléma. Lehet, hogy pillanatnyilag rosszul esik, de csak így lehet megoldani egy problémát.
A nejed dolgozott, mielőtt jött a baba? Nem lehet, hogy hiányzik neki a gyerek előtti, szabadabb élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!