Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy évvel a szülés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy évvel a szülés után hogyan állíthatnám meg ezt a folyamatot a feleségemnél?

Figyelt kérdés

Lassan egy éves lesz a gyermekünk, a kezdeti nehézségeken túl vagyunk, de most óriási a visszaesés.

Borzasztó sokszor bunkón viselkedik velem. Lehülyéz, a legkisebb problémánál is a fejemet harapná le. Az elmúlt időben sokszor szóltam rá, hogy legalább ne a babánk előtt viselkedjen velem így.

Nagyon elhízott, amit nem tettem szóvá komolyabban, de sajnos olyan szintet ért el a dolog, hogy jóval kevésbé vonzó a szememben. Én nem éreztetem ezt vele, sőt, próbálok ugyanúgy bókolni mint azelőtt. A szex nagyon ritka. Gyerek mellett természetes, hogy drasztikusan kevesebb, de minőségileg is nagyon rossz. Szinte teljesen passzív, előjátékot is inkább én végzem, abban is passzív lett. Ezt már szóvá tettem, de általában mindenben a gyerek miatti fáradtság az ok. Ahogy telik az idő sajnos azt érzem már kezdem nem szeretni ezt a nőt, pedig akarnám.

Egy éves lesz csak a kisfiam, szeretnék egy boldog családot, de most néha azt érzem, ha a fiam nem lenne, már nem lennénk együtt.

Leírni is fájdalmas volt ezeket a sorokat, de úgy éreztem kénytelen vagyok.

2019. nov. 24. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

Nőként én megértelek és igazad van, hogy szeretnél javítani ezen. Sok nő "megbolondul" a terhesség alatt vagy a szülés után, már bocsánat, hogy ezt írom, de én is látok hasonlót szinte minden nőismerősömnél, barátnőmnél. Csak mondjuk elviselhetőbb formában, mint az általad vázolt szituációban.

Nehéz tanácsot adni, mert te hiába próbálsz beszélni erről, ha a másik elzárkózik. Valami ismerőst próbálnék bevonni, akiben megbízol, hogy beszéljen ő is a feleségeddel, próbáljon puhatolózni, hogy mi lehet a baja.

Te pedig próbálj türelmesen besegíteni a gyerek gondozásába. Ha a gyerek miatti fáradtság az ok, akkor beszélj vele, hogy bizonyos feladatokat szeretnél levenni a válláról.

2019. nov. 25. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad, hogy milyen a gyereketek, és mennyit foglalkozol vele + a háztartással. Így az is simán elképzelhető, hogy egy anyját egész nap nyúzó, magát elfoglalni képtelen, esetleg nehezebben kezelhető típus, akiről egy pillanatra le nem veheti az ember a szemét. A feleséged meg nagyrészt egyedül kínlódik vele, miközben a házimunkát is el kell(ene) valahogy végezni tőle. Ha ez így van, és ő ebbe a helyzetbe van bezárva, az idegtépő. Teljesen mindegy, hogy éjszaka alszik rendesen, akkor is az. Aztán ki hogy van vele; én az idegtől-keserűségtől enni is képtelen típus vagyok, így még soványabb lettem, mint valaha, míg mások épp ellenkezőleg. Szex? Hogyne, álmai netovábbja az embernek egy ilyen helyzetben...

Persze ha a gyereketek az a tök jól elvan egyedül, "szobanövény" típus, a feleségednek van kikapcsolódási lehetősége, és nem kell állandóan (kétfelé) főznie meg takarítania, pakolnia stb., akkor tárgytalan az egész.

2019. nov. 25. 09:51
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. Sokat segít. Én is sokat dolgozok, de próbálok átvállalni itthon is több feladatot. Általában komolyabb házimunkát nem végez hét közben. Sokszor van már hétvégére "romokban" a lakás.

A gyermekünk nem is "szobanövény", ahogy 12-es válaszló írta. :D

De nem is egy kisördög. Járni még nem jár, csak a határán van a dolognak. De persze gyorsan eloldalaz vagy elmászik. Kell rá figyelni, de tud azért aludni is nap közben.

Takarítani általában én szoktam, főzni általában hétvégén szokott ő, hét közben ritkán fordul elő.

2019. nov. 25. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Semmilyen korulmenyek kozt nem beszélhet veled bunkon mert azzal a sajat kapcsolatat rombolja.

Akiknek nem jo a kommunikscio meg nincs empatia meg egyuttmikodes a kapcsolatban azok szetmennek vagy eletuk vegeig marakodnak meg felhalmozodik a sok sérelem. Te mit akarsz? Ferfi vagy allj a sarkadra! Attol z nő még elvarhstod tőle h tiszteljen! Nem kell magas lóról beszelni vele,csak tajekoztatni h mi lesz ha ezt igy folytatja.

2019. nov. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!